HBO-ICT Job & Student Event logo

Info Student

Ben jij een student aan een hbo-opleiding voor ICT, Bedrijfskundige Informatica, Informatica, Informatiedienstverlening- en management of Technische Informatica? Of studeer je techniek of economie en heb je interesse in een baan in de ICT? En ben je in je stage- of afstudeerjaar van je studie? Dan mag je het HBO-ICT Job & Student Event niet missen. Je kunt je hier oriënteren op je toekomst, geeft je c.v. een boost bij de workshops en masterclasses en wisselt ideeën en kennis uit met medestudenten. En wie weet tref je zelfs je eerstvolgende werkgever op banenbeurs.

Kortom, het HBO-ICT Job & Student Event is hét evenement om contacten te leggen en je te laten informeren over de arbeidsmarkt.

Klik hier voor het programma van het Job & Student Event.

Voorbereiden stage

Het HBO-ICT Stage & Student Event in het WTC in Rotterdam, dé place to be voor ICT-studenten die zich willen voorbereiden op hun stage en alles uit hun stageperiode willen halen.

Loop je stage in 2018? Het Stage & Student Event zorgt voor een optimale voorbereiding op je stageperiode. Hoe vind je de ultieme stageplek? Hoe zorg je dat jouw sollicitatie eruit springt? Weet je te overtuigen tijdens een sollicitatiegesprek? En hoe kom je over als een stagebedrijf jouw naam intikt in Google? Haal je alles uit LinkedIn? Is je profielfoto aan een update toe?

Professionals geven je tijdens een speeddate persoonlijk advies over solliciteren, je c.v. en je online presentatie. En natuurlijk kun je alvast een rondje lopen over de banenbeurs; wie weet ontmoet je daar al je toekomstige werkgever!

Meer weten over het Stage & Student Event? Klik hier voor het programma.

Win een Playstation 4, hoverboard of drone

Heb je een ‘ticket voor de toekomst’ gekregen? Bewaar die dan goed: met het unieke nummer op dit ticket maak je tijdens het Job & Student Event kans op een Playstation 4 met virtual reality headset, hoverboard of drone, uitgereikt door Gwen van Poorten. Nog geen ticket in je bezit? Vraag er naar bij je docent! En er is meer te winnen: de opleiding met het hoogste percentage studenten dat naar het event komt, krijgt een mooi bedrag voor de studentenpot. Verwacht je met een flinke delegatie naar Rotterdam af te reizen, informeer dan via info@hbo-i.nl naar de mogelijkheden om gratis busvervoer te regelen.

AANMELDEN HBO-ICT JOB & STUDENT EVENT

Als student aanmelden voor het Job & Student Event of voor het Stage & Student Event.

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event 2017

HBO-ICT Job & Student Event 2017
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »