Van low-code tot high-code en van applicaties tot integraties: bij zusterbedrijven Carthago-ICT, eMagiz en CAPE Groep vind je het allemaal!

CAPE Groep/ Carthago/eMagiz

Over Carthago ICT: Expert in high-code softwareontwikkeling, software security, cloud en architectuur
De Carthago cultuur is gevormd door de manier waarop medewerkers elke dag met elkaar én met onze klanten omgaan. Een open bedrijfscultuur, met korte lijnen, waar iedereen elkaar kent en alle ruimte is om te groeien en jezelf te zijn. Met onderling vertrouwen en ruimte voor reflectie. Een cultuur die gefocust is op de toekomst en om het elke dag nóg beter te doen.

Over eMagiz: Hét Nederlandse low-code integratieplatform
Artificial Intelligence en Internet of Things zijn hot en happening, zowel bij grote als kleine organisaties. Vaak wordt er voornamelijk over de voordelen van de technologieën gepraat en hoor je maar weinig over wat er achter de schermen nodig is om deze goed te laten functioneren, bijvoorbeeld integratie. Integratie is een onderwerp dat weinig wordt besproken in IT studies, maar weet dat zonder integratie geen enkele technologie goed functioneert.

Over CAPE Groep: Consultancy organisatie voor low-code applicatie en integratie ontwikkeling
CAPE Groep werkt met klanten als PostNL, DHL, TVM, Farm Trans en meer, met name bedrijven in de logistiek en supply chain. Bedrijven die met ons samenwerken gaan digitale transformatie aan: het automatiseren en optimaliseren van (kern)processen zodat ze bestendig zijn voor de toekomst. Dit doen onze consultants door de businessprocessen te analyseren en aan de hand daarvan de best passende low-code maatwerkapplicaties (Mendix) en -integraties (eMagiz) te ontwikkelen.

De zusterbedrijven hebben alle drie hun oorsprong in het nuchtere Twente, wat maakt dat de bedrijfsculturen sterk overeenkomen. Work hard, play hard. Samen werken naar het beste resultaat,  met beide benen op de grond blijven staan en successen vieren! 

Je kunt bij onze bedrijven terecht voor je afstudeeronderzoek, bijbaan of Traineeship/eerste baan. Waar je ook begint, één ding is zeker: je gaat impact maken. Je werkt namelijk direct mee aan lopende projecten bij onze klanten en eventuele door jou ontwikkelde prototypen worden toegepast in de praktijk.

In alle drie de bedrijven staat persoonlijke ontwikkeling en groei voorop. We bieden onze medewerkers in-house opleiding en training aan, van hard tot soft skills, en geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te nemen. Je bent zelf in de lead: hoe ziet jouw carrièrepad eruit? Bij Carthago-ICT, eMagiz en CAPE Groep zijn oneindig veel mogelijkheden om door te groeien.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2022
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »