Klaar om je carrière een vliegende start te geven? Zoek niet verder, want bij ons zit je helemaal goed! Wij zijn Wentzo; experts in het ontwerpen, realiseren en beheren van complexe en duurzame netwerkinfrastructuren voor topnamen zoals McDonald's, Bruna, ANWB, en Jaarbeurs. Ook onderwijsinstellingen en zorgorganisaties vertrouwen op ons. Onze persoonlijke en betrokken aanpak wordt door onze klanten enorm gewaardeerd.

Wentzo

Waarom Wentzo?

Omdat we meer zijn dan alleen een techbedrijf. Wij bieden je een inspirerende werkplek midden in het groene hart van Nederland, in Garderen. Ons pand heeft prachtige faciliteiten en ligt in een bosrijke omgeving. Ideaal voor een frisse neus tijdens je pauze! Ons team bestaat uit zo’n 65 collega's. We hebben een familiaire, informele en persoonlijke cultuur waar iedereen elkaar goed kent en samen successen viert.

Wat kun je verwachten?

Gezellige werksfeer: Vrijdagmiddagborrels met een biertje, taart bij bijzondere momenten, een eigen gym en zomers lekker in je korte broek naar werk.

Teamwork: We werken hard en maken het verschil met elkaar. Samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan bij ons centraal.

Persoonlijke groei: We bieden je volop kansen om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Samen kijken we welke functie en het bijbehorende groeipad het best bij jou past, zodat jij je ambities en talenten kunt uitbouwen.

Benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Check de rondleiding door ons pand met Wendy: https://www.youtube.com/watch?v=cNVC20nL3to&

Connect to make a difference

Stap in de wereld van Wentzo en bouw aan je toekomst in een omgeving waar je écht het verschil kunt maken. Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »