Jouw kans om bij een organisatie te werken die je meer mogelijkheden, meer uitdaging en meer voldoening biedt. Een organisatie waar teamwork en samenwerking voorop staan. En een organisatie die pioniert in technologische ontwikkelingen en 91 bedrijven uit de Fortune Global 100 nieuwe wegen tot succes helpt ontdekken.

Accenture

Accenture: Be > you imagined

Dit is jouw kans om bij een organisatie te werken die je meer mogelijkheden, meer uitdaging en meer voldoening biedt. Een organisatie waar teamwork en samenwerking voorop staan. En een organisatie die pioniert in technologische ontwikkelingen en grote bedrijven nieuwe wegen tot succes helpt ontdekken. We hebben zo veel te bieden, dat je nieuwe carrièrestappen kunt blijven nemen zonder van werkgever te wisselen!

Ontdek hoe groot jij kunt zijn
Zit jij in de laatste fase van je bachelor opleiding of ben je recent afgestudeerd? Heb je een passie voor IT en werk je graag samen met professionals die dat enthousiasme met jou delen? Dan ben je bij Accenture Technology aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om je carrière in IT een snelle start te geven met een uitdagende afstudeerstage of startersfunctie.

Technology vormt binnen Accenture een wereldwijde groep van meer dan 80.000 IT-specialisten, verspreid over 35 landen. In Nederland hebben we momenteel ongeveer 700 medewerkers. De belangrijkste specialisatiegebieden binnen Technology zijn Analytics, Data Management, BPM, Front-End Development, JAVA / J2EE, Mobile Development, Oracle, PeopleSoft, SAP, Siebel, Testing en Tibco. Je werkt veelal met de nieuwste technologieën rondom de thema’s Cloud, Mobility en Big Data. Lees hieronder meer of ga direct naar onze actuele vacatures.

Werken voor grote klanten op interessante projecten
Accenture bedient 91 van de FORTUNE Global 100 bedrijven en meer dan driekwart van de FORTUNE Global 500 bedrijven. Met 91 van onze top 100 klanten werken we al minstens 10 jaar samen. We bieden jou de mogelijkheid om te werken aan de volgende generatie geavanceerde IT oplossingen. In de Emerging Technologies, maar ook aan bewezen IT Consulting en Outsourcing oplossingen. Bijvoorbeeld projecten op het gebied van implementaties, applicatieontwikkeling, applicatiemanagement en application services. Oplossingen die eraan bijdragen dat onze klanten nóg succesvoller worden.

Je werkt samen met de beste professionals binnen jouw vakgebied aan de ontwikkeling van IT-oplossingen om van onze klanten high performance organisaties te maken. Voor ieder project staat ons wereldwijde netwerk aan ongeëvenaarde kennis tot je beschikking: wie vandaag support van een collega uit Azië vraagt, heeft morgen het antwoord in huis.

Jezelf blijven ontwikkelen
Bij Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je inhoudelijke expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijkse on-the-job ervaring maar ook door ons zeer uitgebreide aanbod trainingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld inhoudelijke trainingen op het gebied van softwareontwikkeling in het specialisme dat je kiest en trainingen om je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Ontmoet Accenture tijdens het HBO-ICT Job & Student Event of lees meer via over onze stages en startfuncties via http://werkenbijaccenture.nl.

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »