Capgemini is marktleider op het gebied van management consultancy en informatie- en communicatietechnologie. Kenmerkend is dat we vrijwel alle specialisaties zelf in huis hebben en altijd samen mét de klant werken aan de beste oplossing, in plaats van vóór de klant.

Capgemini Nederland B.V.

Dit is Capgemini
Bij Capgemini werken we agile samen aan de nieuwste software. Grensverleggende applicaties die onze klanten helpen zichzelf te onderscheiden van hun concurrenten. Dat zijn complexe projecten, die we samen doen. Dat noemen we “The Collaborative Business Experience”. Mooie resultaten bereiken door een team van experts vanuit Capgemini te koppelen aan de opdrachtgever. Zo creëren we de beste oplossingen met de nieuwste technologieën, zodat onze opdrachtgever maximale resultaten bereikt.

Of het nu C#, PHP, Java, .NET, Python of Mendix is. Bij Capgemini spreken we elke taal. Wat we daarmee doen? Applicaties ontwikkelen, testen, beheren, infrastructuur en cloudoplossingen creëren, cyber security en user experience optimaliseren. En eigenlijk nog veel meer.

Develop your future
Capgemini zit vol met projecten die inspireren en uitdagen. Junior en Senior ICT’ers die samen de meest creatieve oplossingen bedenken. Een leergierige en nieuwsgierige organisatie, waar ontwikkeling centraal staat. Zo ontwikkel je je binnen no time tot expert.

Om je daarin te stimuleren, bieden we een enorme hoeveelheid aan trainingen en opleidingen. Allemaal direct voor jou toegankelijk. Kies maar. En haal zo het beste uit jezelf.

Samen wordt het echt leuk
Iedereen binnen Capgemini draagt een flinke verantwoordelijkheid voor zijn/haar projecten. Dat vraagt doorzettingsvermogen en betrokkenheid. Gelukkig kunnen we af en toe ook alles even los laten en het gewoon gezellig hebben met elkaar. Een potje tafelvoetbal of een borrel om weer op te laden voor de volgende complexe klus. Een beetje sporten samen, naar de film of naar een festival. Eigenlijk delen we heel veel. Je collega’s voelen dan ook al snel als vrienden.

Op je sneakers naar kantoor
Bij Capgemini kan het. Tenminste, zolang het past binnen de sfeer en omgeving van jouw opdrachtgever. Zit je op het hoofdkantoor? Dan zie je dat iedereen bij Capgemini heel eigen is. Een t-shirt, gympies, een spijkerbroek of helemaal strak in het pak, alles is mogelijk. Als het maar bij jou past.

The easy way
We maken het je graag makkelijk. Of het nu gaat om kansen als je net afgestudeerd bent of om mooie stagemogelijkheden. De handigste optie? Capgemini leren kennen via onze XperienceDay. Je schrijft je direct in via www.xperiencedays.nl. Wil je gewoon meteen solliciteren? Check dan onze vacatures op www.werkenbijcapgemini.com.

Vacatures

Junior Automated Testing Consultant

Junior Cloud Engineer

Junior Consultant Business Intelligence

Junior Cybersecurity consultant

Masterclass Junior Test Consultant

Traineeship Junior Software Developer

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »