Altijd en overal online kunnen zijn, is voor heel veel mensen een basisbehoefte geworden. Wij geloven dat communicatietechnologie hun leven verrijkt. Mensen op hun eigen voorwaarden in contact laten staan met de wereld om hen heen, altijd en overal en op ieder moment. KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn.

KPN Consulting

Wie is KPN Consulting?
KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst. 

Young Professional programma bij KPN Consulting
Ambieer je een carrière in de ICT en ben je geïnteresseerd om ICT-adviezen te geven en te implementeren bij grootzakelijke klanten? Word jij enthousiast van Internet of Things, Big Data, Digital Workspace, Cloud of Security? Bij KPN Consulting krijg je, als HBO student met ICT affiniteit, technische of bèta opleiding volop mogelijkheden om je te ontwikkelen of door te groeien. Bekijk kpnconsulting.nl/werkenbij voor de mogelijkheden.

Vacatures

Young Professional Cloud

Young Professional Datamanagement

Young Professional Digital Workspace Solutions

Young Professional Internet of Things

Young Professional IT Security

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »