IT is de backbone van de Rabobank

Rabobank

IT bij Rabobank is anders. Rabobank staat midden in de samenleving. Met miljoenen particuliere en zakelijke klanten overal ter wereld. Onze dienstverlening wordt ondersteund door ruim 4.000 IT-ers, systemen die 24 uur per dag in de lucht zijn met een state-of-the-art infrastructuur.

We waren de eerste met Internetbankieren, stonden aan de wieg van iDeal en zijn marktleider in mobiel bankieren. Ons datacenter behoort tot de duurzaamste ter wereld, we hebben wereldwijd het grootste CRM-systeem en zijn de bedenker van de sprekende geldautomaat. Maar ook e-commerce applicaties en webbased programma’s ontwikkelen we zelf.

Onze persoonlijke boodschap voor de ICT-talenten
IT werkt continu samen met de business aan nieuwe producten en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Daarnaast optimaliseert IT ook voortdurend het kernproces van de bank, het betalingsverkeer.

Voor onze IT-ers betekent dit concreet: werk met meer inhoud. De impact van wat je doet op onze organisatie is groot. In multidisciplinaire teams ben je van A tot Z bij projecten betrokken. En je levert een zinvolle bijdrage aan onze drive om zowel nationaal als internationaal toonaangevend te zijn.

Ben je net zo ambitieus als wij? En wil je werken als IT-er bij een werkgever die het anders doet? Maak nader kennis met ons!

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »