Vind jij het IT vak te gek en ligt jouw interesse bij het bouwen van apps, front - en backend applicaties of bij nieuwe technieken zoals Machine Learning? Mooi! Want wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die bij ons werkervaring willen opdoen in de vorm van een stage of met een diploma op zak aan de slag gaan als Software Developer, Data Engineer of cyber-specialist.

de Volksbank N.V.

Jouw kwaliteiten
Wil jij meewerken aan webapplicaties voor instant payments, waardoor een overgemaakt bedrag altijd binnen enkele seconden op je rekening staat? Of een app waarmee je je rekeningoverzichten van verschillende banken in één oogopslag kunt inzien? Bij de Volksbank duik jij in innovaties die de financiële dienstverlening voor miljoenen klanten versnellen, verbeteren en vereenvoudigen. Dankzij jou hebben we een wendbaar applicatielandschap dat op-en-top functioneert.

Wij zoeken nieuwsgierige, inhoud gedreven tech experts met een flinke dosis lef en een aanstekelijk enthousiasme. Daarnaast volg je nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet, bijvoorbeeld doordat je onze lezingen, pizzasessies en hackathons bijwoont. Natuurlijk deel je je vers opgedane IT kennis graag met je peers.

Wat krijg je van ons

  • Stagemogelijkheden om werkervaring op te doen en met een mooie vergoeding van €600 p/mnd
  • Junior posities voor hbo-afgestudeerden
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop en smartphone in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Flexibele uren &  thuiswerken
  • Een vlakke organisatie met informele werksfeer
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Plezier en gezelligheid!

Hier kom je te werken
De organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, Regiobank en SNS, dat is de Volksbank. Met een balanstotaal van € 61 miljard is de Volksbank de vierde retailbank van Nederland. Groot genoeg om jouw persoonlijke ambities waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Door de korte lijnen zit je snel met beslissers aan één tafel. Onze cultuur is informeel en down-to-earth. Bij ons kun je jezelf zijn en werk je samen met een diverse club van zo’n 4.500 collega’s aan een omslag in de bankenwereld.
Het IT-bedrijf zorgt ervoor dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen. Met Bossche bollen natuurlijk, want we koesteren onze standplaats Den Bosch. Ook is er tijd voor ontspanning: even gamen op de Playstations, flipperen of tafelvoetballen. En op vrijdag kun je altijd ergens aansluiten voor een borrel.

Interesse?
We willen graag met je kennismaken! Lees meer over de Volksbank als werkgever en over werken bij onze IT-organisatie of mail naar campusrecruitment@devolksbank.nl

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »