Al 18 jaar maken wij software gedreven organisaties competitiever door de beste bedrijfskritische software te ontwikkelen. Wij zijn het eerste softwareontwikkelbedrijf in Nederland met een volledige toewijding aan de Microsoft Azure Cloud. Inmiddels hebben we al ruim 10 jaar Azure ervaring. Dit maakt ons marktleider in ons veld. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met jaren DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.

2-10-20 en 12-03-21 Betabit

Over Betabit

Wij zijn Betabit, een .NET gespecialiseerde software ontwikkelaar met verschillende vestigingen in Nederland, namelijk in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Den Haag. Hierdoor worden onze klanten geholpen door medewerkers uit dezelfde regio. En behouden wij onze persoonlijke en betrokken sfeer.

Voor onze klanten, die gebruik maken van Microsoft technologie, ontwikkelen we op maat gemaakte software. Onze programmeertaal is C#, daarnaast zijn wij als Microsoft Partner gespecialiseerd in Microsoft Azure.

Wij delen graag onze kennis

Er zijn veel nieuwe, spectaculaire, innovatieve, duurzame ontwikkelingen en technologieën. Wij organiseren vanuit het Betabit Academie verschillende kennisavonden, denk aan certificeringstrajecten, maar ook interessante avonden over AI & Machine Learning. Wil jij aan je soft skills werken? Dat is ook mogelijk! Ontwikkeling staat nooit stil en wij dus ook niet! Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons erg centraal.

Young Professional Programma

Elk jaar opnieuw willen wij alles uit onze talenten halen om de beste systemen te realiseren. Ben je een Young Professional? Moet je bijna afstuderen? Wil je Azure-developer worden? Ben je (technisch) tester? Wij vertrouwen erop dat we jou met het Young Professional programma de kennis bieden die jij nodig hebt.

Onze medewerkers maken Betabit bijzonder. Daarom investeren we in onze mensen. We doen dit vanaf het moment dat een starter bij Betabit aan zijn carrière begint. Het Young Professional Programma is er dan ook voor afstudeerders, net afgestudeerden en in bijzondere gevallen ook voor omscholers.

Meer weten?

Wij staan dit jaar weer op het HBO ICT Job Event in Utrecht, loop langs om met onze collega’s kennis te maken. Je kunt uiteraard ook ons altijd benaderen voor een kennismaking of als je meer informatie wilt. Kijk op www.werkenbijbetabit.nl voor meer info of neem contact op met onze collega Iris van Hoorn (i.van.hoorn@betabit.nl/0634591015). 

Vacatures

.NET ontwikkelaar Den Haag

.NET ontwikkelaar Eindhoven

.NET ontwikkelaar Utrecht

Afstudeeropdracht Amsterdam

Afstudeeropdracht Den Haag

Afstudeeropdracht Eindhoven

Afstudeeropdracht Rotterdam

Afstudeeropdracht Utrecht

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2021
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »