Wil jij je carrière in de IT écht goed starten? Bij Ordina kun jij je als ambitieuze Young Professional supersnel ontwikkelen. In ons tweejarig ontwikkelprogramma krijg je - vanzelfsprekend - een grote hoeveelheid trainingen aangeboden en ga je vooral ook praktisch aan de slag. Je maakt direct kennis met onze klanten en gaat zo snel mogelijk aan de slag op een mooi project. Ontwikkel jij met ons mee?

Ordina

Over Ordina
ICT. MAAR DAN VOOR MENSEN.    
Wij zijn de bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld. Ordina, opgericht in 1973, is de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van consulting, solutions en ICT in de Benelux. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren. We richten ons op de financiële sector, overheid, zorg en een aantal specifieke segmenten binnen de industriemarkt.

Samen ontwikkelen bij Ordina
Als je klaar bent met studeren kan je aan de slag als Young Professional. Binnen Ordina hebben wij verschillende expertises, zoals Java, Oracle, Testing, SAP en Consultancy. Samen met jou gaan wij kijken wat je ambities zijn, wat je leuk vindt en waar mogelijkheden zijn binnen Ordina.
Wil je meer weten over deze mogelijkheden, vacatures en wat de functies inhouden? Kijk dan op onze website: http://www.werkenbijordina.nl/nl-nl/young-professionals/

Ben je op zoek naar een stage tijdens je studie? Dat kan natuurlijk ook! Via onze website, werkenbijordina.nl, kan je kijken naar de beschikbare stages, maar als je zelf een gaaf idee hebt en dit wilt realiseren bij Ordina, dan staan wij hier altijd voor open. Wij gaan samen met jou op zoek naar de coolste stage.
Heb je een voorstel of vraag over onze stagemogelijkheden? Neem dan contact op met onze Manager Corporate Recruitment, Gert Jan van Meer en stuur een e-mail naar Gert.jan.van.meer@ordina.nl

Werken bij Ordina als Young Professional betekent voor jou

  • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
  • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
  • een informele en open cultuur
  • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
  • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
  • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
  • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, mobiel en leaseauto

 

Codestar: Het startup gevoel, maar met Ordina achter je

De mogelijkheden in de digitale wereld zijn eindeloos. Uitdagingen vaak complex. IT is meer dan ooit de drager, bezorger en verrijker van je business. Zonder een excellente digitale infrastructuur loop je al snel achter. Er is data in overvloed, dus waar begin je?

Als iemand je vroeger om water vroeg, pakte je een emmer en liep je naar de waterput. Tegenwoordig hebben we te maken met een waterval aan data. Succes met je emmer.

Gelukkig is niet alleen de hoeveelheid data gegroeid maar ook de technieken om ermee te werken. Het moderne internet, mobiel gebruik en ‘Internet of Things’ vraagt meer van organisaties.

Codestar is een nieuw label van Ordina met het doel om de #1 partner te zijn voor moderne webapplicaties: responsive single page applicaties in de frontend, flexibele en schaalbare Scala microservices in de backend, die ook toekomstige hoeveelheden (Big) Data verwerking aan kan. Dit doen wij met de nieuwste technieken. Hiervoor werken wij met Scala, Javascript en Big Data technologieën aan moderne software waarmee je uitdagingen niet meer uit de weg hoeft te gaan.. Wij programmeren agile en productief. Met ons hoofd én met ons hart. Voor bedrijven die de volgende stap willen zetten. Of je nu een grotere emmer, meer emmers of gewoon een fatsoenlijke waterleiding nodig hebt, wij kunnen het voor je maken. Met het unieke netwerk van Ordina kunnen wij proposities aanbieden en zo spannende projecten realiseren, die anderen moeilijk kunnen bieden: van digital marketing (samen met Ordina Clockwork), Internet Of Things oplossingen (samen met Ordina Smart) over data gedreven architecturen (samen met Ordina Visionworks) tot hosting en beheer (samen met Ordina Beheer Maatwerk). Wat hierbij bijzonder is, is dat dit label, de missie, de visie, de naam, de aanpak, de website, de inhoud, de trainingen en het budget tot stand is gekomen door de collaboratie van onze eigen professionals. Wij zien onszelf als een soort scrum team dat zelfsturend, zelf verantwoordelijk en dus met de nodige proactiviteit ervoor zorgt om succesvol te zijn.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2019
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »