Bij Roxit is het niet de organisatiestructuur maar vooral het gedrag en de houding van onze mensen telt. Het zijn onze medewerkers die het succes van Roxit maken of breken, samen met onze klanten. Daarmee vormen zij de meest kritische succesfactor. Maak jij ook het verschil?

Roxit B.V.

Over Roxit

Roxit werkt voor overheden als softwareproducent en –leverancier en als dienstverlener voor de informatiehuishouding. Dit betekent dat wij de overheid ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken voor de burgers. Wij hebben een bewezen staat van dienst in de ondersteuning van processen en informatiebeheer in jouw en onze dagelijkse leefomgeving. Vanuit deze positie  groeit ons producten- en dienstenportfolio breder en breder naar wat wij zaak- en procesgericht werken noemen. Dit kan omdat wij niet alleen kennis hebben van ICT maar ons ook verdiepen in de inhoud van onze klant zijn werk: met verstand van zaken.

Producten
Met onze productsuites IZIS, Squit en Dezta hebben wij een breed portfolio van producten en diensten. Onze opdrachtgevers komen uit de overheidssector en bestaan uit provincies, gemeenten, omgevingsdiensten, milieudiensten en waterschappen. Saai, dat werken voor de overheid? 'n Ver van je bed show? Zeker niet! Want misschien heeft jouw gemeente wel onze producten in huis en kunnen zij jou hiermee goed van dienst zijn. Dus wil je meewerken aan een snelle afhandeling van je paspoortaanvraag of het verlenen van de vergunning voor een groot feest in jouw stad? Dan is Roxit jouw werkgever.

Wie wij zijn
Wij zijn een dynamisch, open, uitdagend en creatief bedrijf. We zijn trots op de producten die we neerzetten. Onze productenportfolio breidt zich steeds weer uit. Door nieuwe wensen uit de markt en door de kansen die wij zien om onze klanten beter te kunnen helpen in hun werk. Daarom zijn wij volcontinu op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. Wij werken met ruim 100 professionals vanuit vestigingen in Arnhem, Zoetermeer en Zwolle.

Jonge professional
Veel starters en jonge professionals vinden het werken bij Roxit aangenaam vanwege onze cultuur. Wij opereren vanuit een platte organisatiestructuur en er is veel ruimte voor jouw eigen ideeën. Wij zijn groot genoeg om professioneel te werken, we gebruiken bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkeltechnieken en werken volgens de scrum methode. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om iedereen persoonlijk te kennen.

Stage of afstuderen
Ben jij op zoek naar een stage of afstudeerplaats? Roxit heeft altijd stageplaatsen beschikbaar. Wil je een eigen opdracht uitwerken in de praktijk of werken aan een opdracht van ons, wij kunnen er altijd wel een mouw aan passen. Een stage bij ons betekent een goede investering in jezelf. Je krijgt een vaste mentor, goede begeleiding, een plezierige werkomgeving en een stagevergoeding!

Interesse in een carrière bij Roxit?
Wil jij werken bij een professionele organisatie die ICT combineert met vakinhoudelijke kennis? Of zoek je een leuke stage of afstudeeropdracht, kijk dan op www.werkenbijroxit.nl voor de mogelijkheden. Hopelijk ontmoeten wij elkaar snel!

Roxit: zodat het voor onze klanten en medewerkers plezierig werken is. Met één bedrijf wat er volop voor gaat!

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »