Bij InWork sta jij centraal. Wij helpen jou bij het uitbreiden van jouw professionele netwerk, bieden afwisselende en uitdagende projecten aan en de mogelijkheid om kosteloos certificaten te behalen.’

InWork

OVER INWORK 
Dankzij ons grote netwerk aan IT en technisch talent zijn onze (young) professionals dagelijks bezig met technisch uitdagende projecten door het hele land. InWork groeit harder dan ooit. En precies daarom zijn wij op zoek naar getalenteerde collega’s.
Wij, InWork Talent Solutions, richten ons volledig op de ontwikkeling van IT talent op hbo- en/of wo-niveau. Met ons Traineeship op maat bieden wij jou een coaching traject met persoonlijke begeleiding, opleidingsmogelijkheden en hands-on ervaring.
 
COACHING EN OPLEIDING
Wij willen jou zien groeien. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke coaching. Met een opleidingsbudget op zak en een loopbaanadviseur aan jouw zijde ga jij een ontwikkelplan opstellen dat aansluit bij jouw ambities, met als doel jouw inhoudelijke knowhow te vergroten. Tijdens het project blijf jij gelinkt aan jouw loopbaanadviseur om er zo voor te zorgen dat jouw doelstellingen worden gerealiseerd
 
INHOUDELIJKE PROJECTEN
Jouw groei wordt niet alleen bewerkstelligd door middel van coaching, maar ook door learning-on-the-job. Inhoudelijke en uitdagende projecten in het werkveld staan jou te wachten. Zo ga jij de juiste hands-on ervaring opdoen waarbij jij wordt begeleid door een senior bij onze partner. In diverse industrieën zijn onze partners vertegenwoordigd, wat jou de mogelijkheid biedt om je te ontwikkelen in jouw vakgebied.
 
Ben jij aangekomen bij een van onze partners waar jij jezelf de komende jaren ziet werken en groeien? Dan kun jij er gewoon voor kiezen om uit te stromen. Dat kan na een eerste, tweede of derde project zijn. Jij bepaalt jouw groei.

Klinkt het InWork-verhaal jou goed in de oren? Bekijk dan onze vacatures op www.inwork.nl/ict-vacatures/ of neem voor meer informatie contact op met Jeno Farroukhi via jfarroukhi@inwork.nl of 06-86845943.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »