Werken bij een groeiende organisatie met veel frisse blikken? Jezelf ontwikkelen in hoog tempo? Dan zit je bij InWork goed! Individuele coaching én uitdagende IT projecten, daarmee geven wij jou de juiste bagage voor een boost van jouw carrière!

InWork

InWork heeft een groot netwerk van IT en technisch talent. Verspreid over Nederland zijn onze Young Professionals dagelijks bezig met technisch uitdagende projecten. InWork groeit nu harder dan ooit! En precies daarom zijn wij op zoek naar getalenteerde collega’s.

Wij van InWork Talent Solutions richten ons volledig op de ontwikkeling van hoogopgeleid IT talent. Jouw diploma (bijna) op zak? Jou laten groeien staat bij ons centraal. Met ons Traineeship op maat bieden wij jou een coachingstraject met persoonlijke Job Coach, opleidingsmogelijkheden en hands-on ervaring.

Coaching en opleiding

Wij willen jou zien groeien! Daarom investeren we in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke coaching. Met opleidingsbudget op zak en een Job Coach aan je zijde ga je een ontwikkelplan opstellen dat aansluit bij jouw ambities. Met als doel jouw inhoudelijke know-how te vergroten. Kennis die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Tijdens het project blijf je gelinkt aan jouw Job Coach om er zo voor te zorgen dat je  doelstellingen worden gerealiseerd.

Inhoudelijke projecten:

Jouw groei wordt niet alleen bewerkstelligd door middel van coaching; ook gaat learning-on-the-job bijdragen aan je professionele  ontwikkeling. Inhoudelijke en uitdagende projecten in het werkveld staan jou te wachten. Zo ga jij de juiste hands-on ervaring opdoen waarbij je wordt begeleid door een senior bij onze partner. In diverse industrieën zijn onze partners vertegenwoordigd, wat jou de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Ben je aangekomen bij een van onze partners waar jij je de komende jaren ziet werken en groeien? Dan kun je er gewoon voor kiezen om uit te stromen. Dat kan na een eerste, tweede of derde project zijn. Daar doen wij niet moeilijk over.

Klinkt het InWork-verhaal jou goed in de oren? Bekijk dan onze vacatures op https://www.inwork.nl/ict-vacatures/ of neem voor meer informatie contact op met Ramona Huiberts via rhuiberts@inwork.nl of 088 – 0700742!

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »