De beste kick-starter van jouw carrière? Kom werken bij een digitaal bureau! Dutch Digital Agencies verenigt en vertegenwoordigt de 165 meest toonaangevende bureaus van Nederland.

Dutch Digital Agencies

Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus in Nederland. Voor jou hét startpunt als je op zoek bent naar een stageplek of baan. Er zijn namelijk 165 bureaus bij ons aangesloten,met allemaal hun eigen filosofie, manier van werken en type opdrachtgevers. Er is altijd een bureau dat voldoet aan jouw wensen!

Wat is werken bij een digitaal bureau?
Werken voor een digitaal bureau is anders dan in wat wij "klantzijde" noemen. Je werkt namelijk niet alleen en niet aan één onderdeel van een platform, app of website. Je werkt in een multidisciplinair team met je collega’s én met de klant. Je bent vanaf het begin van het proces betrokken, om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen. Een project varieert van een paar maanden tot een paar jaar én je kunt aan meerdere projecten tegelijk werken. Werken bij een digitaal bureau is dynamisch en uitdagend, geen enkele dag en geen enkel project is hetzelfde. Weg sleur! 

Wat voor werk maken digitale bureaus?
Werken aan projecten die een verschil maken, voor organisaties die ertoe doen. Aan opdrachten waarmee je het leven van miljoenen Nederlanders makkelijker, fijner of waardevoller maakt. Dat doe je bij een digitaal bureau. Samen met je collega’s verslim je de wereld om ons heen, stap voor stap, klik na klik. Zo wordt verzekeren een eitje, doet je administratie zichzelf en kan iedereen met een beperking meedoen. En jij hebt altijd een goed verhaal te vertellen als iemand je vraagt: wat heb jij gedaan vandaag?

Bekijk hier voorbeelden van cases van onze leden: https://dutchdigitalagencies.com/cases/

Hoe start ik mijn carrière bij een digitaal bureau?
Simpel! Kom op 4 oktober langs bij onze stand of volg een van onze masterclasses! Hier maak je kennis met de medewerkers van een aantal van onze bureaus, die je alles kunnen vertellen over je kansen op de arbeidsmarkt. 

Op de stand heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze speciale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de evenementen die we voor jong talent organiseren. Dé manier om meer te weten te komen over digitale bureaus, hun werk en de mogelijkheden voor jou!

Meer weten? 
Bekijk hier onze website en onze video: https://dutchdigitalagencies.com/over-dda/

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »