Team Rockstars IT is dé agency voor de echte IT professional, trainee en high potential students. Bij Team Rockstars IT vertegenwoordigen we alleen de échte IT Rockstars; de helden van dit tijdperk en experts in de markt. Team Rockstars helpt je niet zomaar aan een stage, bijbaan of project. We vinden wat JIJ gaaf vindt, voldoet aan JOUW eisen én alles met professionele begeleiding en coaching.

Team Rockstars IT

Wij zien IT’ers als de IT Rockstars van dit moment én van de toekomst. Alle grote veranderingen in de wereld komen van jullie hand. Van elektrische auto’s tot medische vooruitgang en van communicatie via social media tot the internet of things waarmee je on remote je koelkast en verwarming bedient. Elke IT Rockstar verdient een goede agency. Dus ondersteunen we jou met alles waar je je als IT-er niet mee bezig wilt houden bij het vinden van een gave stage, afstudeeropdracht, traineeship tot een mooi project voor als je meer ervaren bent.

★ TeamRockstars Students en Trainees ★
IT Rockstars Students en Trainees vindt per jaar voor meer dan 400 Rockstars een vette IT stage, afstudeerstage of bijbaan. Hierbij staan jouw wensen en eisen altijd voorop.

In onze Traineeships groei je binnen 2 jaar van junior naar medior niveau. De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal IT partners om ons heen verzameld. Dit zijn organisaties die in young professionals de potentie zien om de IT Rockstars van de toekomst te worden. Samen met onze ervaren career coaches zorgen we ervoor dat we voor jullie de perfecte plek vinden. De soft- en hardskills trainingen zijn samengesteld door ervaringsdeskundigen en wij helpen je bij het voorbereiden van je sollicitatiegesprek tot het uitkiezen van certificeringen die jou verder helpen.

★ TeamRockstars Projects ★
Team Rockstars IT is de agency voor alle fullstack en backend .NET en JAVA IT-stars met minimaal 3 jaar werkervaring die op zoek zijn naar de beste vervolgstap voor hun carrière.

Alle concepten werken volgens een helder en transparant concept:

Wij gaan en staan er voor jou.
Wij geven jou garantie op gemak, beloning, zekerheid, controle en ontwikkeling.
Meer informatie over onze organisatie, onze kennis- en social events én de mogelijkheden voor jou vind je op www.teamrockstars.nl.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2022
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »