De Carrièrebus richt zich op het verbeteren van de overgang van studeren naar werken. Dit doen wij door studenten meer inzicht te geven in zichzelf en de arbeidsmarkt. De Carrièrebus gaat daarbij op zoek naar de mens achter de student om zo zijn of haar uitdagingen, wensen en dromen te realiseren. Want alleen als je mensen écht leert kennen en weet waar hun kracht ligt, kan je ze aan de juiste baan of werkgever helpen en dus gelukkiger maken.

De Carrièrebus

De Carrièrebus helpt jou op een persoonlijke wijze in jouw arbeidsmarkt oriëntatiefase. We bieden nuttige carrièretips en informatie over werkgevers in de ICT, bijbanen, ICT stages, startersfuncties of ICT-traineeships die écht bij jou passen. Daarnaast leveren we verschillende carrière advies diensten op maat zoals een grondige cv- en Linkedin profiel check, een persoonlijke advies- of coachingsgesprek of een workshop over personal branding, solliciteren, etc. Deze diensten zijn voor jou als student of young professional 100% gratis en vrijblijvend.
 
Op www.carrierebus.nl vind je meer informatie over onze werkwijze en diensten. Voor het aanvragen van een dienst kun je een e-mail sturen naar: contact@carrierebus.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Voor nuttige carrièretips kun je ons ook volgen op Facebook of Instagram.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2021
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »