YTG biedt net afgestudeerde talenten én (young) professionals diverse nuttige tools om zich zo goed mogelijk voor te bereiden en te profileren op de huidige arbeidsmarkt. Door middel van persoonlijke adviesgesprekken en een actueel aanbod van (onder andere) aantrekkelijke vacatures, werkgevers, workshops en carrière-evenementen koppelen we je op een proactieve en persoonlijke manier aan toonaangevende werkgevers. Met jouw talenten als uitgangspunt en de perfecte match als resultaat.

Your Talent Group

Over De YTG Carrièrebus/ Your Talent Group

De YTG Carrièrebus helpt studenten die in de arbeidsmarkt oriëntatiefase zitten. Zo biedt de YTG Carrièrebus o.a. advies over masteropleidingen en begeleidt zij studenten bij de eerste stap naar de arbeidsmarkt. Ervaren professionals bieden gratis advies over zaken als personal branding, solliciteren, werkgevers, branches, stages, startersfuncties en traineeships.

Heb jij behoefte aan een persoonlijk carrièreadvies of heb jij een specifieke vraag? Dan kan de YTG Carrièrebus jou gratis én onafhankelijk helpen bij het opstellen/ checken van je CV, het schrijven van een sollicitatiebrief, het voorbereiden op je sollicitatie en het vinden van een geschikte stage, baan of traineeship, én de werkgever die bij jou past! Daarnaast adviseert de YTG Carrièrebus over hoe je jezelf het beste kan profileren op de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via één van onze websites www.yourtalentgroup.nl, www.startersfuncties.nl of www.itfuncties.nl of stuur een e-mail naar: gunay@yourtalentgroup.nl. Voor meer carrièrenieuws en sollicitatietips kun je ons ook volgen via Twitter @YourTalentGroup of Facebook (YourTalentGroup).

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »