Wij zijn de leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 550.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Exact

Over Exact:
Onze 550.000 klanten werken elke dag aan de groei van hun bedrijf. Wij ondersteunen hen met onze oplossingen. Cruciaal hiervoor is de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van onze software. We dagen onze technisch teams uit om onze techniek elke dag een beetje beter te maken.

Exact groeit snel en we verwerken aanzienlijke hoeveelheden gegevens, dus blijven we zoeken naar kansen die ons belangrijke milliseconden teruggeven. Ons technische landschap evolueert altijd, ook doordat andere bedrijven toetreden tot de Exact-familie. Dit maakt ons technische landschap interessant en tegelijkertijd uitdagend. Onze klanten zijn afhankelijk van de kwaliteit van ons product. Bij elke nieuwe feature en alles wat we doen is het waarborgen van kwaliteit een cruciaal onderdeel van het ontwikkelproces.

Hoe het is om bij ons te werken
Bij ons kun je je talenten optimaal ontwikkelen en zelf de koers van je carrière bepalen. Je werkt met collega's van alle nationaliteiten, leeftijden, geaardheden, culturen en religies. Naast hard werken is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, sociale betrokkenheid en plezier. Plezier vinden we namelijk even belangrijk als hard werken. Of misschien zelfs een tikkeltje meer. Bij Exact zit je goed. Je verdient een mooi salaris, een 13e maand en vakantietoeslag. Je krijgt 27 vakantiedagen en in je eerste jaren bouw je nog tot 5 extra vrije dagen op. Je krijgt ook 3 dagen om community werk te doen.

Vacatures

Vacatures

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2023
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »