SaaS, Big data, Integratie & Synchronisatie. PTI biedt jou de mogelijkheid om mee te bouwen aan een groeiende organisatie binnen een snel veranderende markt. Wij zoeken talentvolle mensen die zich willen blijven ontwikkelen in hun specialisme en daarbuiten.

PTI

PTI levert software oplossingen voor automatisering van complete én complexe bedrijfsprocessen. Wij zijn actief in diverse branches. Door onze ervaringen zijn de oplossingen in ieder bedrijf toepasbaar. Of het nu gaat om het verzamen, verwerken van grote volumes data, een planningsysteem of (klant)communicatie; wij bieden de oplossing voor hun uitdaging.

Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

PTI
PTI is een uniek technologisch bedrijf met een leidende positie in het collecteren van grote volumes data en specialisatie op het gebied van slimme communicatieve multichannel oplossingen.

Bedrijfsinformatie moet goed op orde zijn, daarom ontwikkelen en beheren wij onze eigen gestandaardiseerde oplossingen en bieden die aan onze klanten aan, waar wij lange en intensieve relaties mee opbouwen. Dit doen wij door een aantal SaaS/ ASP oplossingen beschikbaar te stellen aan de meeste nutsbedrijven binnen Nederland.  Onze steeds meer innovatieve oplossingen stellen ons in staat om onze klanten krachtig te ondersteunen bij het uitvoeren van een aantal voor hun missie-kritische werkprocessen. De slogan: ‘alles in 1x goed’ spreekt dan ook voor zich!

Carriere bij PTI
Onze 50 medewerkers dragen dagelijks bij aan de continuïteit van onze klanten en maken dat PTI een professioneel bedrijf is met nationale exposure.

In verband met de groei die wij doormaken zijn wij continu op zoek naar enthousiaste collega’s die op natuurlijke wijze bijdragen aan de positieve teamgeest. Opzoek naar een baan (of stage), kijk dan op www.werkenbijpti.nl voor de mogelijkheden.

Vacatures

Medior PHP Developer

Senior Javascript Fullstack Developer

Test Engineer

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »