Wil jij uitdagende projecten doen in een team vol ambitieuze collega’s? Dan zit je bij Mavention goed! Je begint je carrière met een trainingstraject van twee maanden waarin je de mogelijkheid krijgt om alle technieken te leren die nodig zijn om een goede SharePoint developer te worden. Na dit traject kan je meteen aan de slag, ben jij er klaar voor?

Mavention

Mavention is een organisatie die zich heeft bewezen in het ontwikkelen van innovatieve producten en behoort tot de top van Nederland in het expertisegebied waarin zij zich begeeft. Dit expertisegebied bestaat o.a. uit SharePoint, office 365 en Azure. Wij werken intensief samen met Microsoft in zowel productontwikkeling als het uitvoeren van uitdagende projecten. Verder zijn wij een kei in techniek en gebruikersadoptie.

Onze organisatie is een open, platte organisatie met een zeer prettige en collegiale sfeer, waarin elke professional wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Naast mooie projecten, (persoonlijke) ontwikkeling/groei, fijne werksfeer met een hoge mate van vrijheid (bijv. thuiswerken), hebben wij regelmatig leuke uitjes zoals wintersport!

Vacatures

Afstudeeropdracht Artificial Intelligence

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »