Sligro Food Group IT: belangrijk voor het garanderen van de dagelijkse operatie (24/7), nieuwe ontwikkelingen voor de toekomst (online en winkels) en dat in internationaal perspectief.

Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens.

Foodservice richt zich als marktleider met een landelijk netwerk via zelfbediening en bezorging op horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, retailbedrijven en de institutionele markt. Zelfbediening beschikt daartoe over 50 Sligro Zelfbedieningsgroothandels. Bezorging heeft 8 bezorgvestigingen. In de institutionele markt opereren wij onder de naam Van Hoeckel.

In Belgiƫ richt Java Foodservice zich als top vijf speler in de Belgische foodservicemarkt specifiek op de marktsegmenten institutioneel, bedrijfscatering en hotelketens. ISPC is de horecaspecialist en levert innoverende en kwalitatieve food en non-food producten aan de gastronomische professional. ISPC beschikt over gecombineerde zelfbedienings- en bezorggroothandels in Gent en Luik en een groothandel in verse vis te Brussel. De komende tijd zullen ISPC Gent en Luik alsmede de te openen nieuwe vestigingen, waaronder Antwerpen, onder de naam Sligro-ISPC gaan opereren en zich primair richten op de grootverbruiker- en overige horecamarkt.

In december 2017 is er finale overeenstemming bereikt over de in mei aangekondigde strategische samenwerking tussen Sligro Food Group en Heineken, op het gebied van logistiek voor bier en cider in Nederland en de verkoop van de overige onderdelen van de Heineken drankengroothandel aan Sligro Food Group. De samenwerking heeft een looptijd van 15 jaar.

Sligro Food Group ontwikkelt in samenspraak met haar eigen software ontwikkelafdeling en partners aan alle kernsystemen van het bedrijf, zo ook Sligro’s webshop. Er zijn boeiende projecten lopend en gepland die de online aanwezigheid van de totale Sligro Food Group moeten vergroten. Denk dan aan het optimaliseren van de bestaande webshop, koppelingen realiseren met online diensten en het integreren van ons ERP systeem met de buitenwereld.

Om de toekomstige internationale en digitale expansie mogelijk te maken staat Sligro Food Group aan de vooravond van een groot transitieprogramma. We gaan als bedrijf een nieuw gestandaardiseerd IT landschap- en organisatiestructuur implementeren.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2019
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »