Wil jij in de IT aan de slag en je kunnen ontwikkelen in de richting waar jij goed in bent? Bij DSW zijn we altijd op zoek naar nieuwe, gezellige collega’s. Kom vooral langs bij onze stand en verbreek het record met onze Rubik’s kubus.

DSW

Als ICT-werkgever staan we bij DSW voor innovatieve systemen, korte lijnen, informele sfeer en aanpakken. Wij zijn flexibel, eigenwijs en vernieuwend. Eén van de uitwerkingen daarvan is dat we al onze software zelf bouwen. De ICT-afdeling is dan ook de grootste met zo’n 200 mensen.

Bij DSW werken we in een informele en collegiale omgeving waar je direct al veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Hard werken wisselen we af met een borrel of andere activiteiten zoals de DSW Wintersport, pizzasessies, filmavonden of de ICT Barbecue.  Ook bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden aan bij DSW en daarbij kijken we naar wat jij interessant vindt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust eens op onze website werkenbijdsw.nl. Maar kom vooral ook langs bij onze stand, dan beantwoorden we met veel plezier je vragen! Tot dan!

Vacatures

DevOps Traineeship

Stage bij DSW

Traineeship ICT

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »