Nieuwsgierig, geïnspireerd, open minded, leergierig, bevlogen en ready to go! Dat is wie we zijn, dat zit in het DNA van Vitas Young Talent. Wij staan voor kwaliteit, eerlijkheid, integriteit en professionaliteit; deze kernwaarden hebben we verwerkt in een uitdagend traineeship met een gericht opleidingsprogramma voor recent afgestudeerde HBO/WO IT’ers. Wij leren, wij doen, wij ondernemen, wij ervaren en wij bereiken ons doel!

Vitas Young Talent

WAAROM YOUNG TALENT?

Omdat we de afgelopen 15 jaar ervaren hebben dat de vraag naar junioren groot is bij onze opdrachtgevers, maar dat er wel heel veel gevraagd wordt van iemand die net afgestudeerd is. Opleidingen leiden namelijk heel breed op, maar bedrijven vragen hele specifieke kennis. Het is daardoor een flinke overgang van student naar young professional. Om deze overgang zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij ons traineeship ontwikkeld van gemiddeld 12 maanden, waarbij het doel is dat je na die 12 maanden rechtstreeks in dienst gaat bij een van onze opdrachtgevers. Baangarantie dus!

 WAT GA JE DOEN IN DIE 12 MAANDEN?

Je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers en start meteen met een technisch uitdagende opdracht. Daarnaast ga je certificeringen behalen in het IT vakgebied waarin jij je wilt ontwikkelen: security, development, testing, data analytics, blockchain, UX en visual design… Daarnaast is er ook aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en volg je bijvoorbeeld ook een soft skill training. Gedurende het gehele traject wordt je gekoppeld aan een technisch mentor vanuit Vitas; iemand uit jouw vakgebied met gemiddeld 10-15 jaar werkervaring. Met jouw mentor kan je sparren over technische vraagstukken en situaties die je in het werk tegenkomt.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.vitas.nl/young-talent

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2023
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »