Digitale transformatie gaat over de impact van technologie op het bedrijfsleven. Het gaat over de hete adem van de concurrentie in je nek voelen. Hoe zijn wij die concurrentie voor? Door snel en samen met Mendix low-code te bouwen.

Mansystems

Wil je graag apps bouwen maar heb je geen programmeerkennis. Of, heb je juist Java of Javascript kennis. Lees verder!

Heb je geen programmeerkennis? Leer in onze Mansystems Mendix Academy hoe je apps bouwt voor innovatieve survivors. Bedrijven die door een digitale transformatie gaan. Die de hete adem van hun concurrent in de nek voelen. Die een betere dienstverlening voor hun klanten willen of snel nieuwe producten op de markt willen brengen.

Bij de Mansystems Mendix Academy leer je alles over low-code development. Hoe bouw je apps zonder een regel code te schrijven? Na een 7-weken bootcamp, ga jij onder begeleiding werken aan een app bij zo’n innovatieve survivor. Je gaat leren en werken tegelijkertijd. Hoe wordt je toegelaten? Laten we beginnen met een afgeronde HBO/WO-opleiding op het gebied van ICT (bijvoorbeeld Informatica, Business IT en Management of Multimedia Design). Daarna doe je een technische en persoonlijkheidstest en you’re good to go! Meld je vandaag nog aan.

Heb jij Java of Javascript kennis? Pak dan deze unieke kans. Je gaat werken aan het low-code platform van Mendix zelf. Je leert nog beter te programmeren in een team die werkt met de laatste technologie- React, Node.js, TypeScript, Cloudfoundry/Pivotal/AWS, C#, Scala, Internet of Things, Machine Learning, etc. En, omdat meer dan 40.0000 developers en meer dan 4.000 organisaties over de hele wereld vertrouwen op Mendix heeft elke commit impact op jou en miljoenen eindgebruikers. Wil jij excelleren, innoveren en werken in energiek team, dan is Mendix de plek voor jou!

Vacatures

Full-Stack Developer

IT Trainee Mansystems Mendix Academy

Java / Mendix Developer

Mendix Consultant Business engineer bij Acumen

Mendix Developer De Goudse Verzekeringen

Mendix Traineeship De Rabobank

React / MobX Developer

Smart Apps Developer

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2019
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »