Een goede pentester/ethisch hacker moet bij ons ook weten hoe je een applicatie bouwt. In tegenstelling tot andere bedrijven is dit bij DongIT een voorwaarde om een applicatie kwalitatief te kunnen beoordelen op de genomen beveiligingsmaatregelen. Onze deur staat altijd open voor enthousiaste en gedreven pentesters en ontwikkelaars die het team kunnen versterken.

DongIT

DongIT is een onafhankelijk, gespecialiseerd cybersecurity- en webontwikkelingsbedrijf. Onze ethisch hackers voeren penetratietesten, security audits en code reviews uit op webapplicaties, netwerken en IT-infrastructuren. De development tak ontwikkelt complexe privacygevoelige systemen en high traffic webapplicaties op maat voor grote (internationale) klanten en MKB. De unieke combinatie van ontwikkeling en security zorgt ervoor dat wij een stapje verder gaan dan andere partijen, omdat wij bijvoorbeeld bij securitytesten de broncode begrijpen en hierdoor creatief te werk te kunnen gaan. En zo zorgen wij bij de ontwikkeling van webapplicaties dat er op een veilige manier geprogrammeerd worden.

DongIT groeit hard en is op zoek naar zowel webontwikkelaars als pentesters. Wij geloven dat beide functies hand in hand gaan, want de beste pentesters zijn ook goede ontwikkelaars. Heb jij passie voor webontwikkeling en informatiebeveiliging? Bij DongIT kan je kennis en kunde toepassen om aan innovatieve projecten te werken. Leren door te doen. Met de praktijkervaring die je op doet kan jij een topontwikkelaar of pentester worden.

Carrière maken als security pentester/web developer
Tegenwoordig kan je er niet om heen, cybersecurity is essentieel voor alle bedrijven. Alles wat op het internet is aangesloten, is potentieel een target voor een hacker. Bij DongIT sta je aan de andere kant en probeer je bedrijven te helpen om hun beveiliging te verbeteren. Dit door je door middel van ethische hacks en white-hat penetratietesten. Als pentester word je ondersteund door een zeer toegewijd en ervaren team van beveiligingsexperts, ethische hackers en ontwikkelaars tijdens je werkzaamheden waarin je (semi-) publieke en private organisaties helpt bij het identificeren, analyseren en voorkomen of verminderen van beveiligingsrisico's en kwetsbaarheden in webapplicaties, interne en externe systemen en onderliggende IT-infrastructuren. De beveiligingsonderzoeken rond je af met een rapportage voor de eindklant waarin staat waar zich zwakke plekken in de systemen bevinden en hoe zij deze kunnen verhelpen.

Als ontwikkelaar zal je werken aan uitdagende projecten waarbij veiligheid voor op staat. Wij werken veelal aan maatwerk IT-systemen met privacygevoelige data welke goed beschermd dienen te worden. Onderhoudbaarheid en schone, gestructureerde code is voor ons belangrijker dan iets simpelweg ‘werkend’ te krijgen. Wij werken transparant volgens de richtlijnen en conventies van open-source raamwerken. Goed en direct contact met de eindklant is onderdeel van onze dienstverlening.

Stage of full-time baan?
Ben jij een student met programmeerervaring vanuit je studie of hobbymatige interesse? En heb je affiniteit met IT-security? Zoek je naar een stageplaats of een leuke uitdagende baan na je studie? Kijk dan op www.werkenbijdongit.nl voor de stageopdrachten en openstaande vacatures. Je kan ook direct je cv en motivatie sturen naar info@dongit.nl.

 

Vacatures

Afstudeerstage IT-security: security explorer softwaretool

Stage implementatie open-source raamwerk Docker

Stage IT-security: ontwikkeling innovatieve SCA-tool

Stage PHP Developer

Vacature (Senior) Software Security Specialist (Pentester)

Vacature Junior Security Tester (Pentester)

Vacature Junior/Medior PHP Developer

Vacature Senior PHP Developer

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2019
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »