“Innovatie is de kracht van ICT bij de NVWA”

Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)

Wist je dat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) hartstikke vernieuwend bezig is als het gaat het om ICT en businessintelligence? We zetten steeds meer in op datagedreven en risicogestuurd toezichthouden en handhaven. Voor jou als ICT-professional liggen de uitdagingen en ontwikkelkansen dus voor het oprapen. En wat ook zeker is: je hebt een baan met impact op de maatschappij!

Heb jij de drive om met je werk iets te betekenen voor de samenleving? Dan zit je bij de NVWA goed. Want of je nu geo-specialist, datascientist, data-integratiespecialist, BI-architect, developer, beheerder, releasemanager of product-owner bent, je draagt direct bij aan dierenwelzijn, diergezondheid, voedsel- en productveiligheid in Nederland. Het kan zomaar zijn dat je applicaties en tools bedenkt, ontwikkelt of test voor onze inspecteurs en dierenartsen. En wat dacht je van het onderhouden van alle software en hardware voor de 3.000 medewerkers verspreid over het land.

Kom de NVWA als ICT’er versterken!
Wil je meer weten over werken bij de NVWA? Bel, app of mail Wafae Oustou (recruiter) via 06-21 96 25 38 of w.oustou@nvwa.nl.

Vacatures

Vacatures

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2023
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »