Bij ebm-papst werk je aan uitdagende projecten en duurzame technologieën om de energietransitie te realiseren!

ebm-papst Heating Systems

Over ebm-papst Heating Systems
Wij ontwikkelen embedded besturingen voor verwarmings- en ventilatietoestellen, die zich onderscheiden door veiligheid en betrouwbaarheid. Hiermee helpen we onze klanten met het ontwikkelen van geavanceerde toestellen voor optimaal comfort en energiebesparing. Dit gaat steeds vaker om duurzame technologieën zoals warmtepompen, warmtenetten en warmteterugwinning.

We zijn onderdeel van de ebm-papst Groep; wereldmarktleider op het gebied van ventilatoren en motoren die in vele takken van de industrie worden gebruikt, zoals verwarming, ventilatie, koeling, huishoudelijke apparatuur en automotive. Hiervoor werken wereldwijd meer dan 15.000 mensen samen! Wist je bijvoorbeeld dat je in één huishouden tot wel 20 verschillende ebm-papst producten kunt vinden?

Wie zoeken we?
Nieuwe collega’s en enthousiaste studenten die door middel van engineering de toekomst willen vormgeven: je hebt affiniteit met duurzame technologie waarmee de energietransitie gerealiseerd kan worden. Je bent communicatief, gestructureerd en kan zelfstandig werken. Je komt terecht in een leuk team waar er ruimte is om te groeien en initiatief te tonen, zodat je actief kunt bijdragen aan het succes van onze klanten wereldwijd.

Waarom ebm-papst?
We voelen ons bijzonder verantwoordelijk voor de wereld (en omgeving) waar we in leven. ‘Engineering a better life’  is onze drijfkracht voor al onze ontwikkelingen en stelt ons in staat om continue te streven naar innovatieve, efficiënte en duurzame producten en toepassingen. Onze werknemers dragen hierdoor actief bij aan het realiseren van de energietransitie en een duurzame wereld!

Meer weten?
Neem een kijkje op onze LinkedIn pagina voor actuele vacatures of kom langs op het HBO-ICT Job & Student Event voor meer informatie over onze stage- en afstudeermogelijkheden.

Samen voor een duurzame, succesvolle toekomst met ebm-papst!

 

Vacatures

Vacatures

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2023
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »