HBO-ICT Job & Student Event logo

HBO-ICT Job & Student Event voor exposanten

HBO-ICT Job & Student Event gaat digitaal!


HBO-ICT Job & Student Event: op 2 oktober 2020 de digitale versie en 12 maart 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht

Wat hadden we er een zin in: op 2 oktober een Beatrixgebouw vol ambitieuze ICT-studenten en enthousiaste bedrijven en organisaties tijdens een drukbezocht HBO-ICT Job & Student Event. Door de coronamaatregelen kunnen we dat beeld dit jaar helaas niet waarmaken.

Maar die ambitieuze studenten die een baan zoeken en die enthousiaste bedrijven en organisaties die talentvolle werknemers en stagiair(e)s zoeken, die zijn er nog steeds! De HBO-i stichting brengt jullie graag bij elkaar. Niet in het Beatrixgebouw dit keer, dat wordt op 12 maart 2021 gehouden, maar op ons digitale Job & Student Event. Dit online evenement vindt plaats op 2 oktober en wordt georganiseerd door de HBO-i stichting.

Zo ziet het er uit

Online HBO-ICT Job & Student Event op 2 oktober 2020
Het digitale HBO-ICT Job & Student Event bestaat uit een virtuele beurs waar bedrijven en organisaties zich kunnen presenteren en in contact komen met studenten via chat of videobellen.
Studenten registeren zich vooraf. Bij de registratie vragen we naar de afstudeerrichting en -jaar, interesse en met welk bedrijf of organisatie de student in contact wil komen. Ook als bedrijf/organisatie kunt u vooraf uw wensen kenbaar maken. Dit geeft ons de mogelijkheid om de juiste match te maken. De HBO-i stichting maakt de match en verzorgt de date. 

12 maart 2021: fysiek HBO-ICT Job & Student Event
Op 12 maart 2021 organiseert de HBO-i stichting het vertrouwde HBO-ICT Job & Student Event.

Plek reserveren
Als u nu een stand reserveert voor het HBO-ICT Job & Student Event 2021, dan kunt u tegen gereduceerd tarief aan het online HBO-ICT Job & Student Event deelnemen. U betaalt dan € 750,-.
Bij reservering vóór 1 augustus ontvangt u 20% vroegboekkorting op deelname aan beide evenementen.
Voor een compleet ingerichte stand op 12 maart a.s. én deelname aan het digitale Event op 2 oktober a.s. zijn de kosten:
- voor een stand van 3x3m (9m2) € 5.174,- ipv € 6.467,-
- voor een stand van 3x4m (12m2) € 6.698,- ipv € 8.373,-

Voor universiteiten is het evenement ook een mooie gelegenheid om toekomstige hbo-afgestudeerden kennis te laten maken met de masteropleidingen ICT.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met HBO-I Bureau via telefoonnummer 020 - 626 17 82 of via jobevent@hbo-i.nl.
Meteen aanmelden? Klik hier.


Het HBO-ICT Job & Student Event is voor werkgevers een uitstekende, effectieve en eenvoudige manier om met potentiële werknemers en jonge geïnteresseerde aankomende ICT-professionals en in ICT geïnteresseerde economen en technici in aanraking te komen. In 2018 en 2019 bezochten meer dan 1.100 studenten uit alle hoeken van het land het Event.

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2021
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »