Ronde 4: Low Code is de toekomst. Steeds meer grote bedrijven zijn op zoek naar low-Code developers. Met Outsystems bouw je in een razend tempo innovatieve applicaties. Vergeet alle repetitieve handelingen van het code kloppen en ga innovatief aan de slag!

LOW-CODE IS A GAME CHANGER. Join the low-code revolution! (NL)

Low-Code is een gamechanger. Het zelf schrijven van code is een tijdrovend proces, maar met Low-Code platforms is dat niet langer nodig. Developers zijn in staat om in een razendsnel tempo applicaties te ontwikkelen. Het ontwikkelingsproces duurt weken in plaats van maanden, en wordt hierdoor opeens een stuk dynamischer.

Met behulp van visuele modellering in een grafische interface bouw en configureer je applicaties. Werkzaamheden die door de traditionele ontwikkelaar als ‘saai en repetitief’ worden gezien, worden nu door het platform gerealiseerd. En dat is precies waar het interessant wordt. Doordat code grotendeels door het platform wordt gegeneerd, kan je ineens veel sneller experimenteren én innoveren.

Dat deze manier van ontwikkelen de toekomst heeft, blijkt ook uit de vraag vanuit grote bedrijven naar Low-Code developers. Die is gigantisch toegenomen. Ben jij klaar voor deze software revolutie?

HBO-ICT Job & Student Event 2021
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »