HBO-ICT Job & Student Event logo

Speeddates

Speeddates met digitale bureaus en exposanten.

Voor 2021 zijn nog geen Speeddates bekend.

Hieronder vind je de Speeddates tijdens het Job & Student Event 2019. 

Betabit (11:00 - 13:00u)
Wij zijn Betabit, een .NET gespecialiseerde softwareleverancier met verschillende vestigingen in Nederland. Hierdoor worden onze klanten geholpen door medewerkers uit dezelfde regio. En behouden wij onze persoonlijke en betrokken sfeer. Voor onze klanten, die gebruik maken van Microsoft technologie, ontwikkelen we op maat gemaakte software. Onze programmeertaal is C#, daarnaast zijn wij als Microsoft Partner gespecialiseerd in Microsoft Azure. Zoek je een afstudeerstage? Ben je Young Professional en ben je op zoek naar uitdaging? Of wil je gewoon meer weten over Betabit, kom langs bij onze stand of tijdens de speeddates!


Conclusion (11:00 - 13:00u)
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren. Gedreven door ons motto; Business Done Differently.


Stageplaza.nl (11:00 - 13:00u)
Kom langs voor tips, vragen en vacatures!
Stageplaza is een platform dat sinds 1998 stagiairs en werkgevers met elkaar in contact brengt. Stageplaza heeft zichzelf bewezen als dé online-stagebank voor stagiairs en werkgevers. Stageplaza is de meest effectieve manier om aan een relevante stage te komen en bovendien gratis voor stagiairs die op zoek zijn naar een stageplaats. Per jaar komen duizenden stagiairs via Stageplaza aan een leerzame stageplek en doen zo hun eerste belangrijke werkervaring op.


De Carrièrebus (11:00 - 13:00u)
Struggle jij ook wel eens met de volgende stap in je studie of carrière? Welke vervolgstudie moet ik gaan doen? Waar kan ik nou het beste stage gaan lopen of afstuderen? Wat kan ik allemaal met mijn studie? Is een IT traineeship misschien iets voor mij? Welke baan en werkgever passen nou écht bij mij? Een groot bedrijf, ICT consultancy of juist een kleine innovatieve startup? En hoe kom ik daar?
Wij kennen de arbeidsmarkt en bieden de tools en begeleiding die jou daarbij helpen. Tijdens de speeddate helpen we je met het pimpen van je cv en beantwoorden we graag al je carrièrevragen!


Q42 (11:00 - 13:00u en 13:30 - 15:30u)
Vind jij ook dat een kantoor er vooral uit moet zien als een hobbyzolder? Hou je net als wij van de juiste oplossing bedenken en de beste software bouwen? Om zo eindgebruikers te verbazen? Wil je verschil én lol maken tijdens je stage? Dan ben je bij Q42 aan het juiste adres!
Kom tijdens de speeddates eens met ons kletsen om er achter te komen of Q bij jou past. Wij vertellen je dan graag, wat wij bieden en waar wij van houden. Van een happy place for nerds tot onze passie voor techniek.
Na de speeddate kun je zelf inschatten of er voldoende overlap is voor een vervolggesprek op onze Amsterdamse of Haagse stek.


Redkiwi (11:00 - 13:00u en 13:30 - 15:30u)
Een echte front-ender is een eindbaas
Als front-ender in 2019 heb je verstand van Vue, React, Sass, ES6, weet je alles van accessibility en maak je fancy animaties.


Intracto (11:00 - 13:00u en 13:30 - 15:30u)
Imagine Tomorrow
Buiten de randstad wordt niks fatsoenlijks gemaakt?


Gemeente Den Haag (11:00 - 13:00u en 13:30 en 15:30u)
Wil jij werken voor echte mensen en echte problemen? Kom kennismaken!
Den Haag is een unieke stad: veelvormig, internationaal en als enige grote stad gelegen aan zee. Daar zijn we trots op. We hebben de verantwoordelijkheid voor het leven en welzijn van 500.000 inwoners. Voor ons is het simpel: gelijke kansen voor iedereen en een open organisatie waar mensen zich prettig en veilig voelen. Als het gaat om de afkomst en opleiding van onze medewerkers willen we zoveel mogelijk een afspiegeling zijn van de veelvormige Haagse samenleving. Werken in en voor Den Haag (GDH) is mooi werk, voor iedereen! 


Rijks I-Traineeship (11:00 - 13:00u)
Maak jij Nederland slimmer? Het Rijks I-Traineeship van de Rijksoverheid is dé start van jouw carrière op I-gebied. Met jouw I-ambitie en inzicht maak jij het verschil!
Het Rijks I-Traineeship geeft je de kans om gedurende twee jaar bij drie verschillende rijksorganisaties mee te werken aan interessante en belangrijke I-vraagstukken. Het Rijks I-Traineeship is bedoeld voor pas afgestudeerden met een I-achtergrond. Afhankelijk van jouw interesses, kennis en vaardigheden kies je voor een richting binnen het Rijks I-Traineeship: ICT-track, Data-track of Cyber-track.


IVO Rechtspraak (11:00 - 13:00u)
Wij zijn IVO, de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak. Wij zien het als onze taak om de ca. 12.000 medewerkers van de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges zo goed mogelijk te ondersteunen in het uitvoeren van hun taak: het rechtspreken.
Wij leveren ICT-oplossingen en digitale diensten primair voor de Rechtspraak maar ook voor andere onderdelen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Dit zijn diensten op het gebied van ICT-infrastructuur, informatiesystemen en administratieve systemen die de Rechtspraak ondersteunen. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van deze diensten. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen met betrekking tot IT-architectuur, beveiliging en kwaliteit.


One Shoe (11:00 - 13:00u en 13:30 - 15:30u)
Werken bij One Shoe is werken bij een toonaangevend creative & digital agency. We combineren merkstrategie met digitale strategie, UX, design en development voor klanten als DHL, ING, Eurail, Total, Studiekeuze123 en Thuisarts.
Je collega's zijn coders, designers, creatieven, strategen, marketeers, planners, regelaars, jonge talenten én doorgewinterde professionals. Uiteenlopende disciplines en nationaliteiten, maar allemaal met een drive om te vernieuwen, het verschil te maken en impact te hebben. Ons doel? Campagnes en digitale oplossingen maken die relevant, functioneel én verrassend zijn.


Youwe (11:00 - 13:00u en 13:30 - 15:30u)
“Wat zijn jouw verwachtingen van een nieuwe werkgever?”
Werken voor één naam of voor meerdere mooie namen als Auping, Quooker en Nestlé? Strakke pakken of een “alles kan, alles mag” cultuur? Gestructureerde lijnen en processen of eigen creativiteit en inbreng? Just work of fun factor belangrijk? Wij zijn nieuwsgierig wat jou “triggert” en gaan graag het gesprek aan over hoe tof het is om werkzaam te zijn binnen de agency wereld. Youwe is een van de technische koplopers in onze wereld en hard aan het groeien. Hierbij zoeken wij jong talent die het zelf ook belangrijk vindt om continu scherp te blijven op de ontwikkelingen en jezelf af te vragen wat het voor jouw rol betekent. If you grow, we grow!


Rabobank en IT (11:00 - 13:00u en 13:30 - 15:30u)
Er is meer mogelijk dan je denkt, want de Rabobank is altijd in beweging. Kom jij hier het verschil maken? Bijvoorbeeld door als stagiair uit te zoeken hoe blockchain-technologie de voedselketen kan verbeteren. Of door als trainee risico’s in kaart te brengen voor de financiering van windmolenparken.
Jouw ontwikkeling staat centraal en we investeren in een omgeving waarin je leert door te doen. Je krijgt het vangnet en netwerk van een sterke corporate en tegelijkertijd veel innovatiekracht en flexibiliteit.


Capgemini (13:30 - 15:30u)
Kies een carrière die bij jou past
Een typisch consultancy bedrijf? Nee, dat zijn we niet. We kennen geen vaste kaders en ook jouw pad ligt nog lang niet vast. Je bepaalt bij ons namelijk zelf hoe jouw carrière eruit ziet. En welke richting je op wilt. Kies je bijvoorbeeld voor de rol van expert of ga je voor een functie in de top? Waar jouw ambities ook liggen, als professional heb je de vrijheid om zelf je koers te bepalen. Wil jij weten wat Capgemini jou te bieden heeft? We vertellen je er graag meer over tijdens de speeddates.


Maandag® (13:30 - 15:30u) 
Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals onder andere in de ICT sector. Quincy Sanoesi vertelt je graag over zijn functie als BI-specialist bij Maandag®.


KPN ICT Consulting (13:30 - 15:30u)
KPN ICT Consulting is hét ICT-advies bedrijf van KPN en adviseert grootzakelijke klanten op het gebied van o.a. de digitale werkplek, cloud, netwerken, datavraagstukken en cyber security.
Als Young Professional volg je een éénjarig opleidingstraject, waarin we jou de handvatten geven om als ICT Consultant aan de slag te kunnen. Je maakt hierbij een verdiepingsslag in één van de volgende richtingen: Digital Workspace, Cloud & Modern Datacenter, IT Security en Data & Analytics.(Bijna) afgestudeerd of op zoek naar een afstudeerstage? En heb je ambities om ICT Consultant te worden? Kom dan in contact met KPN ICT Consulting!


Avanade (13:30 - 15:30u)
Bij Avanade hebben we gave afstudeeropdrachten met de allernieuwste technologieën. Wil jij samen kijken naar wat jouw mogelijkheden zijn of wil je kennismaken met Avanade? Kom dan langs bij onze Speeddate.
Anneke van Avanade kan jou alles vertellen over het afstuderen, de begeleiding en de afstudeeropdrachten van Avanade.


Belastingdienst (13:30 - 15:30u)
De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in beweging. Net als onze ICT-organisatie, een van de grootste ICT-werkgevers van Nederland. Onze ICT-systemen zijn voor iedere Nederlandse burger en voor elk Nederlands bedrijf beschikbaar en er gaat dagelijks circa één miljard euro aan belastinggeld doorheen. Ook communiceren zo’n 4 miljoen Nederlanders alleen nog maar digitaal met de Belastingdienst. Tijdens de aangifteperiode doen daarnaast ruim 70.000 mensen tegelijkertijd (!) aangifte. En wat dacht je van de ICT-systemen voor de Douane? Of alle interne systemen waar onze collega’s mee werken? Kortom: bij de Belastingdienst werk je aan ICT met impact.


Rijks ICT-Stagebureau (13:30 - 15:30u)
Het Rijks ICT-Stagebureau is hét centrale punt voor ICT-studenten die een leerzame stageplek of afstudeeropdracht zoeken bij de Rijksoverheid. De Rijksoverheid is enorm! Daarom helpen wij studenten zich te oriënteren in de grote variëteit aan interessante rijksorganisaties, van ministeries tot uitvoeringsorganisaties. Wil je jouw IT-kennis toepassen op een maatschappelijk vraagstuk? Dan is het Rijk zeker voor jou! Van defensie tot gezondheidszorg en van klimaat tot digitale dienstverlening aan burgers en bedrijven: het kan allemaal. Kies je voor de Rijksoverheid dan kies je voor een stage met impact.

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2021
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »