Capgemini is marktleider op het gebied van management consultancy en informatie- en communicatietechnologie. Kenmerkend is dat we vrijwel alle specialisaties zelf in huis hebben en altijd samen mét de klant werken aan de beste oplossing, in plaats van vóór de klant.

Capgemini Nederland B.V.

Welkom bij Capgemini
Capgemini is marktleider op het gebied van technology, outsourcing en consultancy. Onze overtuiging is dat duurzame resultaten alleen haalbaar zijn door intensieve en innovatieve vormen van samenwerking met toonaangevende klanten, business partners en collega’s. Werken bij Capgemini staat dan ook voor samenwerken in teams van ondernemende professionals, die resultaatgerichtheid combineren met onconventioneel denken. Een inspirerende omgeving met uitdagende opdrachten/projecten waarin je gewoon jezelf kunt zijn en waarin je jouw talenten optimaal kunt inzetten en ontwikkelen.

Loopbaanontwikkeling
Bij Capgemini kun je je vanuit verschillende startposities ontwikkelen. In eerste instantie leg je een stevige basis voor je toekomstige ontwikkeling. In een later stadium volgt een verdergaande specialisatie of een bredere ontwikkeling op het raakvlak van bedrijfsprocessen en ICT. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan volg je opleidingen en verricht je opdrachten die aansluiten op je ambities en de klantvragen. Je leert veel over het marktsegment waarin je werkt, over ICT- toepassingen, bedrijfsonderdelen en consultancy. In overleg met je manager of coach stippel je een opleidingstraject uit: de basis om een waardevolle bijdrage te leveren aan de opdracht bij je klant.

Wat bieden wij
Veel Young Professionals kiezen voor Capgemini vanwege onze cultuur. Bij ons heb je alle mogelijkheden van een groot bedrijf, maar de bescheidenheid en sfeer die je eerder bij een klein bedrijf verwacht. Ook je arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld:

  • Direct een vast contract 
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Eindejaarsuitkering 
  • Premievrij pensioen 
  • 26 vakantiedagen
  • Telefoon en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken 
  • Maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto uit kan laten keren. Je bent in principe vrij om de auto te kiezen die je wilt.

Profiel student
Capgemini biedt jong talent met een hbo of universitaire opleiding in de richting van ICT, techniek of bedrijfskunde een uitdagende omgeving en een aantrekkelijk toekomstperspectief. Kun jij samen met collega’s en klanten ambities omzetten in resultaten? Heb jij de drive om de beste te worden door jezelf te blijven ontwikkelen? Iedereen is uniek en heeft eigen ambities. Jij kent jezelf het beste en weet waartoe je in staat bent. Kom jij het verschil maken bij Capgemini? Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl voor de mogelijkheden.

Afstuderen bij Capgemini
Ben je nog niet helemaal klaar met je studie omdat je nog moet afstuderen? Ook dan biedt Capgemini je een wereld aan mogelijkheden. Naast bestaande opdrachten die Capgemini formuleert kun je ook zelf een onderwerp aandragen. Om je afstudeeropdracht goed uit te voeren krijg je een ervaren consultant toegewezen die jou begeleidt en ondersteunt op alle vlakken.

Interesse?
Wil je werken op het snijvlak van business en ICT en daarmee een brug slaan tussen ‘klant en techniek’? Of heb je een bedrijfskundig achtergrond en ben je een specialist in jouw vakgebied? Of zoek je een leuke afstudeeropdracht, kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl voor de mogelijkheden.

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2017
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »