HBO-ICT Job & Student Event logo

HBO-ICT Job & Student Event voor exposanten

Het HBO-ICT Job & Student Event is voor werkgevers een uitstekende, effectieve en eenvoudige manier om met potentiële werknemers en jonge geïnteresseerde aankomende ICT-professionals en in ICT geïnteresseerde economen en technici in aanraking te komen.

Ruim 1.200 ICT-studenten en 100 docenten bezochten in 2023 het HBO-ICT Job & Student Event. 1.200 aanstormende ict-ers, waarmee u al kunt kennismaken voordat ze zich op de arbeidsmarkt oriënteren of begeven. Deelname aan het HBO-ICT Job & Student Event is investeren in de ict-er voor uw bedrijf van de toekomst.

Het Event nieuwe stijl met een plenaire lezing, masterclasses, docenten programma en de beurs is goed tot zeer goed beoordeeld.

Het HBO-ICT Job & Student Event 2024 vindt plaats op 4 oktober in het Beatrixgebouw Jaarbeurs in Utrecht. Zien we u daar?

Voor universiteiten is het evenement ook een mooie gelegenheid om toekomstige hbo-afgestudeerden kennis te laten maken met de masteropleidingen ICT.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met HBO-I Bureau via telefoonnummer 020 - 626 17 82 of via jobevent@hbo-i.nl.
Om nu meteen een stand te reserveren klikt u hier.

Aanmelden voor een badge?
Meld u hier aan als exposant voor een badge tijdens het HBO-ICT Job & Student Event.

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »