HBO-ICT Job & Student Event logo

HBO-ICT Job & Student Event voor exposanten

Het HBO-ICT Job & Student Event is voor werkgevers een uitstekende, effectieve en eenvoudige manier om met potentiële werknemers en jonge geïnteresseerde aankomende ICT-professionals en in ICT geïnteresseerde economen en technici in aanraking te komen. In voorgaande edities bezochten zo'n 700 studenten uit alle hoeken van het land dit evenement en in 2017 zelfs meer dan 900 studenten. In 2018 bezochten meer dan 1.100 studenten het Event.

Voor universiteiten is het evenement ook een mooie gelegenheid om toekomstige hbo-afgestudeerden kennis te laten maken met de masteropleidingen ICT.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met HBO-I Bureau via telefoonnummer 020 - 626 17 82 of via jobevent@hbo-i.nl.
Meteen aanmelden? Klik hier.

Speciaal programma studenten
Naast de beurs organiseren wij een speciaal programma om het bezoek aan de beurs voor de student nog aantrekkelijker te maken. 

De beurs is bestemd voor studenten in hun stage- of afstudeerjaar en voor studenten die zich voorbereiden op hun stage van de volgende hbo-opleidingen:

De ICT-opleidingen:
- Business & IT Management
- HBO-ICT
- Informatica
- Technische Informatie

En voor alle andere Technische en Economische opleidingen.

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event 2020

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »