Strategie, creatie, development en marketingtechnologie smelten samen bij New Story. Wij helpen merken digitaal verder.

New Story

Wij zijn Creative Marketing Engineers die elke dag aan vooruitgang werken. Wij geloven dat de groei van onze Newstorians vooruitloopt op de digitale evolutie van klanten. Ons team telt 70+ experts die je grofweg kunt opdelen in strategen, creatieven, marketeers, UX-ers en een multidisciplinaire groep ontwikkelaars. Samen maken we mooie dingen die werken. Dat zie je met name terug in de doorlopende ontwikkeling en groei van digitaal gedreven platformen. Voorbeelden daarvan zijn SunnyCars, Van der Valk en Vogelbescherming Nederland.

A great place to grow

Hoog op het Noordwijkse duin met uitzicht over zee, in een gezond ambitieuze cultuur en in een divers team - qua leeftijd, ervaring en expertise - maken we samen meters. We bouwen aan digitaal gedreven platform, of zijn te vinden in ons innovatielab. We hebben niet zoveel met lineaire leerprocessen. In onze veranderlijke wereld worden we allemaal doorlopend op de proef gesteld. We vertrouwen op elkaar, zoeken samen naar oplossingen en delen de kennis die we onderweg opdoen. Regelmatig blijven we na werktijd plakken om over de wildste projecten te praten.

Door het multidisciplinaire karakter van onze organisatie kijkt ieder over de grenzen van zijn eigen domein. Als experts in verschillende disciplines werken we samen en voorzien we elkaars werk van context. We weten niet alleen wát we maken, maar vooral ook waarom. Groei vinden we belangrijk; en daar is geen ontsnappen aan bij New Story.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »