HBO-ICT Job & Student Event logo

Docenten

HBO-I DOCENTEN EVENT 2022: ERVARINGEN UITWISSELEN, KENNIS DELEN EN HEEL VEEL BIJPRATEN

Meer dan honderd hbo-docenten uit het ict-onderwijs kwamen in 2021 naar Utrecht voor het HBO-i Docenten Event, dat tegelijk plaatsvond met het HBO-ICT Job & Student Event. In het Beatrixgebouw ontmoetten zij voor het eerst sinds lange tijd collega’s van opleidingen uit het hele land. En daar was behoefte aan, zo bleek. Alle reden dus om dit in 2022 te herhalen!

BEHOEFTE AAN COLLEGIALE UITWISSELING

De collega’s binnen HBO-i, onder andere alle docenten van de ict-opleidingen, willen vaker kennis en ervaringen uitwisselen. Nieuwe onderwijsvormen, online toetsen, ontwikkelingen binnen vakgebieden zoals machine learning, allemaal voorbeelden waar we samen graag over in gesprek gaan. Het Docenten Event in Utrecht biedt hier de gelegenheid voor dus.

OPZET VAN DE DAG

De dag start met een plenaire key note door een expert uit de praktijk om alle bezoekers te inspireren en een blik te gunnen in de toekomst van ict. Na dit onderdeel gaan de docenten in gesprek met elkaar tijdens de rondetafelgesprekken. De vorm van ons onderwijs komt hier aan bod, maar ook de inhoud. Docenten nemen plaats aan de tafel die ze het meest interesseert. Dit wordt gevolgd door de lunch, waarna workshops op het programma staan. Collega’s geven deze workshops bijvoorbeeld, maar ook ict’ers uit de praktijk delen de nieuwste inzichten met ons.

Voor de afwisseling kun je gedurende de dag ook de beurs bezoeken, waar onze studenten in contact komen met talloze ict-bedrijven. √Čn waar menig alumnus van onze opleidingen namens de deelnemende bedrijven staat waarschijnlijk. Deze beurs bevindt zich op dezelfde locatie en is direct toegankelijk.

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2022
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »