HBO-ICT Job & Student Event logo

Docenten

Aanmelden voor Docenten

Chat GPT, neurodiversiteit en diversiteit zien we veel terug, maar ook met voldoende aandacht voor ons ict-onderwijs? Bijgestaan door een diverse groep collega's, gaan we tijdens het Docenten Event dieper in op de thema's die ons onderwijs transformeren. Bekijk hieronder het veelzijdige programma voor de dag. Dit event is onderdeel van het ICT Job & Student Event, waar alle studenten van de aangesloten opleidingen aan kunnen deelnemen om zo in contact te komen met bedrijven en organisaties uit de praktijk. Kom dus gerust samen met je studenten. Deze dag belooft een waardevolle ervaring te worden, vol nieuwe kennis en waardevolle contacten voor onze studenten, terwijl collega's kunnen profiteren van een rijke uitwisseling van expertise. We zien er naar uit je te verwelkomen in Utrecht!

Om 09:45 uur beginnen we met het welkom en officiƫle opening door de voorzitter van het HBO-i Sandra van Steenvelt en de voorzitter van de Raad van Advies, Maurice van Veghel in het Beatrixtheater.

Hierna trappen we om 10:00 uur het Event af met een keynote spreker. In 2023 was dat Dennis Vroegop 'From the Archives to the Future: Unraveling the Epic Journey of Artificial Intelligence'. Klik hier voor meer informatie.
En klik hier voor de presentatie.

Benieuwd wie de keynote verzorgt in 2024?! Dat maken we later dit jaar bekend!

Vanaf 11:00 - 12:30 uur kun je collegiale gesprekken voeren tijdens de rondetafelgesprekken in de Foyer van het Beatrixtheater bijvoorbeeld over onderwerpen als: 

Professional Skills 

Afstuderen 

Neurodiversiteit

ICT Research Methodekaarten  

Om 13:00 uur is er een lunch op de beursvloer van het Job & Student Event.

Na de lunch starten er workshops, waarbij je kunt aansluiten.  

Bijvoorbeeld workshops zijn als: 
Workshop Applied Data 

Workshop Professional Skills 

Workshop ChatGPT in ons ICT onderwijs 

Workshop Diversiteit, subsidieregelingen en de kansen 

Vanaf 16.00 uur is er een borrel op de beursvloer (expozaal). 

De opzet voor 2024 is op hoofdlijnen hetzelfde. De inhoud van de workshops niet. Het volledige programma maken we later dit jaar bekend.

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »