Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.

Lely Nederland

Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.

Dat begon ruim 75 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 2,300 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dat doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd. Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

Met data van meer dan 86.000 Lely oplossingen (wereldwijd) waarvan 95% realtime beschikbaar is, dat is pas Big Data! Artificial Intelligence, neurale data, IoT... zeg het maar, wij werken ermee! De ideale omgeving voor jou als ICT student om heel veel te leren en leuke ervaringen op te doen. Wist je dat we jaarlijks 150 stagiaires aannemen? Waarvan bijna 40% blijft werken?! Voor stagiairs hebben we een tof onboardingsprogramma en verschillende activiteiten om Lely maar ook elkaar beter te leren kennen. Sportlesje voor, tijdens of na werk? Ook dat kan in onze Fitatlely gym!

Oh ja, we zijn voor de tweede keer Great Place to Work Certified én Familiebedrijf van het jaar geweest!

Zien we jou binnenkort?
Make it Legendairy!

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »