Exposant aanmelden

Check de informatie voor beursdeelnemers en vul het onderstaande formulier in voor deelname aan het HBO-ICT Job & Student Event met een stand op 4 oktober 2024 in Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht.

NB toewijzing van de stands is op volgorde van reservering.

Niet alle velden zijn correct ingevuld, corrigeer onderstaande velden en probeer het opnieuw.

1. Organisatie

2. Factuuradres (indien afwijkend)

3. Reservering

* alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en kortingsprijzen gelden bij aanmelding voor 31 augustus 2024

Wat is de core business van uw bedrijf/organisatie?
Let op: Uw naam kan maximaal 20 karakters bevatten.

4. Masterclasses

De organisatie van het HBO-ICT Job & Student event wil aan alle exposanten de mogelijkheid bieden om één masterclass te verzorgen in het programma voor studenten. Wanneer je de mogelijkheid of wens hebt om meer dan één masterclass te geven zal de organisatie kijken of dit passend is in het masterclass programma.

Bij late aanmelding als exposant kan het masterclassprogramma al definitief zijn. Het geven van een masterclass is dan niet meer mogelijk. Bij uw aanmelding zal de organisatie aangeven of dit het geval is.

Na verzending van uw reservering wordt u doorgestuurd zodat u uw reservering digitaal kunt ondertekenen. Met het ondertekenen maakt u uw reservering definitief. Alvast bedankt.

Ondergetekende is bevoegd om een overeenkomst namens het bedrijf/de organisatie aan te gaan en is in het bezit van de algemene HBO-I Voorwaarden van deelname en verklaart zich hiermee akkoord.

NB toewijzing van standplaatsen gebeurt op volgorde van binnenkomst van de reservering. Aan een reservering kunnen door de deelnemer geen rechten worden ontleend.

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »