HBO-ICT Job & Student Event logo

Info Student

Ben jij een student aan een hbo-opleiding voor ICT, Bedrijfskundige Informatica, Informatica, Informatiedienstverlening- en management of Technische Informatica? Of studeer je techniek of economie en heb je interesse in een baan in de ICT? En ben je in je stage- of afstudeerjaar van je studie? Dan mag je het HBO-ICT Job & Student Event niet missen. Je kunt je hier oriënteren op je toekomst, geeft je c.v. een boost bij de workshops en masterclasses en wisselt ideeën en kennis uit met medestudenten. En wie weet tref je zelfs je eerstvolgende werkgever op banenbeurs.

Kortom, het HBO-ICT Job & Student Event is hét evenement om contacten te leggen en je te laten informeren over de arbeidsmarkt.

Voorbereiden stage

Het HBO-ICT Stage & Student Event in het Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht, dé place to be voor ICT-studenten die zich willen voorbereiden op hun stage en alles uit hun stageperiode willen halen.

Loop je stage in 2020? Het Stage & Student Event zorgt voor een optimale voorbereiding op je stageperiode. Hoe vind je de ultieme stageplek? Hoe zorg je dat jouw sollicitatie eruit springt? Weet je te overtuigen tijdens een sollicitatiegesprek? En hoe kom je over als een stagebedrijf jouw naam intikt in Google? Haal je alles uit LinkedIn? Is je profielfoto aan een update toe?

Professionals geven je tijdens een speeddate persoonlijk advies over solliciteren, je c.v. en je online presentatie. En natuurlijk kun je alvast een rondje lopen over de banenbeurs; wie weet ontmoet je daar al je toekomstige werkgever!

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event 2020

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »