HBO-ICT Job & Student Event logo

Docenten

Speciaal voor Docenten

Nieuwe Domeinbeschrijving HBO-i

Tijdens het HBO-ICT Job & Student Event wordt de geheel vernieuwde domeinbeschrijving HBO-i gepresenteerd. De domeinbeschrijving kwam tot stand dankzij hard werk van een projectgroep van Stichting HBO-i, en met input van bijna alle HBO-i-opleidingen en veel bedrijven. Tijdens het Job & Student Event kun je een workshop volgen waarin je meer hoort over de belangrijkste nieuwe kenmerken van de domeinbeschrijving en het gebruik daarvan.

De workshop is een aanrader: de nieuwe domeinbeschrijving HBO-i verschijnt als een volledige 3D-representatie, passend bij het driedimensionale karakter van de ‘HBO-i-kubus’ en met toepassing van VR-technologie, representatief voor het ICT-domein.
De workshop begint om 13:30 uur.  Meld je hier aan.

De 3D-representatie biedt nieuwe mogelijkheden en ontsluit heel veel nieuwe informatie. Naast grondige actualisering van de inhoud van de HBO-i-kubus, zijn er grote inhoudelijke uitbreidingen zoals aanpassing van de niveaubeschrijvingen, uitbreiding met een professional master-niveau en typering van een associate degree, toevoeging van professional skills en uitgebreide verbinding met de context van de domeinbeschrijving in de vorm van andere frameworks (waaronder e-CF, Sfia en NLQF) en body’s of knowledge.


het Docentencafé

10:00 - 11:00 docentencafé | 15:00 - 16:00 docentencafé
Kom je ook naar het docentencafé tijdens het Job & Student Event? Heb jij ook vaak dat je op een evenement altijd even moet zoeken naar de juiste mensen en de plek voor jouw netwerkmoment? Wij wel in ieder geval en daarom hebben we het docentencafé bedacht. Het docentencafé kun je zien als een gepland netwerkmoment op een vaste plek op de beursvloer, waar je collega’s kunt treffen en nieuwe docenten kunt ontmoeten. Spreek dus af in het Docentencafé! Het café vindt plaats op twee momenten op de dag, van 10:00 - 11:00 en van 15:00 -16:00, uiteraard voorzien van bijpassende catering!

Zien we je daar? Vergeet je dan niet hier aan te melden.

Eva & Hanna
HBO-i

Workshop professional skills

Onder leiding van Hanriëtte Ruigt en Dan Greve vindt van 10:15 tot 12:15 uur een workshop plaats over de Professional Skills, zoals gedefinieerd in de nieuwe HBO-I-domeinbeschrijving. Het doel is om met vakgenoten te sparren over de manier waarop we het nieuwe model vorm kunnen geven binnen onze curricula en elkaar van bruikbare tips te voorzien. Wil je deelnemen aan de workshop? Stuur dan een bericht naar Bureau HBO-I.

 

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event 2018

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »