Vrienden terugbetalen, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je het weet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant en concrete resultaten geven. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten.

Capgemini Nederland


Welke toekomst kies jij voor jezelf?

Als je voor Capgemini kiest, kies je voor een bedrijf waar jij de vrijheid krijgt om jouw carrière vorm te geven zoals jij dat wilt. Hier word je ondersteund en geïnspireerd door een gemeenschap van collega’s over de hele wereld. Daarnaast krijg je de kans vollop te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Sluit je bij ons aan en krijg de kans om ’s werelds toonaangevende organisaties te helpen bij het ontgrendelen van de waarde van technologie en het bouwen van een duurzame en inclusieve toekomst.

Een wereld aan mogelijkheden, ongeacht jouw passie

Van gen AI tot autonoom rijden, van engineering tot operations, van life sciences tot retail; bij Capgemini bieden we een breed scala aan functies die gericht zijn op het helpen van toonaangevende bedrijven bij het transformeren en beheren van hun bedrijfsvoering. Het maakt niet uit in welk van onze professionele communities je geïnteresseerd bent, je krijgt volop de kans om jouw carrière te sturen in de richting die jij wenst, terwijl je spannende uitdagingen aangaat.

Maak kennis met onze mensen

Wij vormen een gemeenschap van bijna 350.000 collega's uit meer dan 50 landen. Terwijl we putten uit onze expertise in cloud, data, AI, connectiviteit, software, digitale engineering en platforms om onze klanten en onze wereld te helpen, brengen we allemaal unieke vaardigheden, perspectieven en passies met ons mee. Ieder van onze reizen is uniek, maar we werken allemaal aan hetzelfde doel: het bouwen van een betere toekomst door middel van technologie.

All you can train

Waar we enkele jaren geleden nog puzzelden met het aantal tekens in een sms, appen we er nu op gerust los. De technologie is haast niet bij te benen. Wil je als IT-professional blijven shinen in deze digitale wereld? Dan is het bijhouden van je kennis cruciaal. Gelukkig zit je bij ons dan helemaal goed. Want met ons All you can train programma heb je toegang tot ruim honderden trainingen en opleidingen. En kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Wat wordt jouw impact?

Internetbankieren, slimme energiemeters en verschillende bedrijfs- & logistieke applicaties. Onze collega’s werken aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten voor opdrachtgevers in binnen én buitenland. Wil jij ook een impact maken en een bijdrage leveren aan toffe projecten? Kijk dan vooral op werkenbijcapgemini.nl.

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »