HBO-ICT Job & Student Event logo

Informatie beursdeelnemers

Standaard stand

Een complete stand bestaat uit:

 • vloerbedekking escolita tegels 50x50cm antraciet;
 • systeemwanden wit (lxh) 50x250cm / 100x250cm;
 • kwartronde oranje eyecatcher met naamsvermelding en standnummer in het wit;
 • 3 spots op een arm LED 15 watt, twee in de stand en één op de eyecatcher;
 • 1 wandcontactdoos met minimaal 2 aansluitingen (max. 1kW);
 • 1 balie 100cm hoog x 40cm diep x 100cm breed;
  (eventueel inwisselbaar voor 1 statafel 110cm hoog x rond 80cm)
 • 1 kruk chroom/wit, zonder leuning;
 • een x aantal toegangskaarten voor standbemensing, het aantal is gerelateerd aan het afgenomen formaat stand (een toegangskaart geeft recht op alle consumpties, lunch en borrel).

  Bij reservering voor 31 augustus 2024  bieden we 15% vroegboekkorting.

Extra meubilair en voorzieningen

Naast het standaard aanwezige meubilair zoals hierboven genoemd kunnen er extra items worden gereserveerd. Zie onderstaand het complete aanbod en prijslijst van A-Booth.

Catalogus A-Booth

Als bij het reserveren van de stand al bekend is of en hoeveel extra meubilair gewenst is, noteer dit dan voorzien van het artikelnummer in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier.. Is dat nog niet het geval, dan zal de organisatie er in de aanloop naar het event naar informeren. Hetzelfde geldt voor het (full colour) laten bedrukken van de witte wanden van de stand.

De kosten voor het extra meubilair en/of full colour bedrukking zullen in rekening worden gebracht door onze standbouwer A-Booth. De organisatie van het HBO-ICT Job & Student Event zorgt ervoor dat extra meubilair wordt gereserveerd en controleert de levering.

Andere extra voorzieningen, zoals bijvoorbeeld krachtstroom of eigen internet zullen worden geleverd door de Jaarbeurs. De organisatie van het HBO-ICT Job & Student Event zorgt ervoor dat alle eventueel benodigde faciliteiten bij de Jaarbeurs worden gereserveerd en controleert de levering.

Eigen standbouw

Ook is het mogelijk om een stand te laten bouwen door een eigen standbouwer. In dat geval wordt er alleen een plek van de gekozen afmeting gereserveerd voorzien van vloerbedekking (escolita tegels 50x50cm antraciet). Kies dan in het reserveringsformulier voor de optie:

JA ik maak gebruik van eigen standbouw 

De kosten voor een standplaats zijn gelijk aan het geldende tarief voor een complete stand van dezelfde afmeting minus een korting van 250,-

Prominente plek of andere afmeting

Heb je voorkeur voor een in het oog springende plek? Informeer naar de mogelijkheden en kies in het reserveringsformulier voor:

JA ik wil een prominente plek en overleg graag over de mogelijkheden

Of wil je afwijken van het standaard formaat stand, groter of kleiner? kies in het reserveringsformulier voor:

JA ik wil een ander formaat stand en overleg graag over de mogelijkheden

Impressie hoekstand:

Impressie stands in een rij:

Indeling van de beurs

Afhankelijk van het aantal beursdeelnemers maakt de organisatie van het HBO-ICT Job & Student Event de indeling van de beursvloer. De plattegrond wordt vooraf gedeeld met de exposanten. In overleg zijn wijzigingen doorgaans mogelijk maar de organisatie heeft de bevoegdheid om de definitieve indeling te bepalen.

Inrichting van de stand

Houd er bij het inrichten van de stand rekening mee dat er in de stand geen bergruimte is om dozen met brochures en andere eventuele give aways uit het zicht op te bergen. Hetzelfde geldt voor persoonlijke eigendommen als jassen en tassen. Voor dit laatste kunt u gebruik maken van de garderobe in de hal van het Beatrixgebouw. De organisatie van het HBO-ICT Job & Student heeft toegang tot een berging in de nabijheid van de beursvloer. Daar kunnen spullen die niet continu binnen bereik hoeven te zijn worden opgeslagen. 

Gegevens bezoekers event

Alle exposanten wordt na afloop van het event de mogelijkheid geboden om nog één keer in contact te komen met bezoekers die toestemming hebben gegeven voor het gebruik van hun gegevens. Deze gegevens mogen eenmalig worden gebruikt voor activiteiten in het verlengde van de doelstelling van het HBO-ICT Job & Student Event, namelijk recruitment van toekomstig personeel of begeleiding van studenten die zich voorbereiden op hun stage.

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »