Als er digitaal bloed door je aderen stroomt. Als je jezelf durft te blijven. Met je lef en ondernemerschap. Als je mee wilt werken aan innovatieve IT oplossingen en vraagstukken over digitale transformatie van vandaag en morgen. Voor én met opdrachtgevers. Durf jij het net even anders te doen?

Conclusion

Samen zijn we Conclusion. Onze kracht zit in onze mensen. We zijn een ecosysteem en bestaan uit meer dan 25 bedrijven die werken op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met hun eigen signatuur en expertise. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen.
Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en nodigen op het juiste moment de juiste mensen aan tafel uit. Experts binnen het  vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe?
 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »