Verschillend zijn, zodat we samen het verschil kunnen maken!

Conclusion

Bij Conclusion krijg je de vrijheid om het op jouw manier te doen. Het hoeft niet altijd volgens de gebaande paden. Bij ons is vertrouwen het startpunt, in plaats van dat je dat eerst moet verdienen. We zijn een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Anders dan anderen. Conclusion is een ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven op het snijvlak van business transformatie en IT-services. Gelijkgestemde vakbroeders die een autoriteit op het eigen vakgebied zijn. En dat willen we graag zo houden. Daarom stimuleren we ondernemerschap en vinden we het belangrijk dat de bedrijven autonoom blijven. Verschillend zijn, zodat we samen het verschil kunnen maken! Jouw ideeën zijn belangrijk voor ons, ze maken wie jij bent en wie wij als Conclusion zijn. Zo blijven we allemaal in onze kracht en voeden we het vakmanschap van binnenuit.

Als Conclusion zijn we best wel groot, maar wars van bureaucratie. Echte doeners, gericht op de oplossing. Door de expertises van onze bedrijven te bundelen, kunnen we de grote en diverse klant-uitdagingen oplossen. Wij helpen mee om werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter te laten verlopen. Denk aan maatschappijkritische projecten zoals de windmolenparken van Eneco en de reisinformatiesystemen van de NS, in het hart van de samenleving. Die grote Conclusion-jas past ons dan goed. Maar kom je bij een van de bedrijven over de vloer, dan proef je overal dat menselijke, die familiaire sfeer en zie je een kleine jas aan de kapstok hangen. Dat is Conclusion, groot en klein in één. Groter groeien en professionaliseren, maar wel koesteren waar succes is ontstaan. Bij Conclusion zie je de maatschappelijke zingeving niet alleen terug in impactvolle projecten zoals voor Jeugdzorg of de Politie, maar we leveren zelf ook een bijdrage in de vorm van een heus Conclusion bos, positieve impact maken met een nieuw stukje natuur.

Samen is bij ons een cruciaal begrip. Niet alleen samen met je collega’s, maar ook samenwerken met de collega's van de andere bedrijven binnen ons ecosysteem. Samen als Conclusion. Het mooie is: binnen Conclusion is er altijd iemand om mee te sparren. We respecteren en leren van elkaar. Zo brengen we elkaar verder. We geloven dat iedereen het beste tot zijn recht komt als ie doet waar die echt goed in is. Dat is ook het mooie van ons ecosysteem, je kunt niet alleen stappen zetten binnen je eigen bedrijf, maar ook in de breedte: heel Conclusion ligt aan je voeten. Samen beter worden en verder bouwen aan Conclusion!

Conclusion. Verschil moet er zijn

Ben jij enthousiast geworden? Neem contact op met recruitment@conclusion.nl.
Natuurlijk kun je ook kennis met ons maken op de beurs of alvast een kijkje nemen op www.conclusion.nl/werkenbij

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »