Als je het anders durft te doen. Met lef en ondernemerschap. Als er digitaal bloed door je aderen stroomt. Als je mee wilt werken aan innovatieve oplossingen voor IT en transformatievraagstukken van vandaag en morgen. Voor én met opdrachtgevers. Dare to be Different?

Conclusion

Wij zijn Conclusion. Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 22 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen. Een passie voor business en digitalisering. Dat is wat ons bij Conclusion bindt en waar we goed in zijn. Samen met ruim 1.500 bevlogen vakspecialisten werken wij aan uiteenlopende (veelal complexe) projecten en zijn wij dagelijks bezig om de problemen van onze klanten op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren.
 
HART VOOR DE ZAAK EN VOOR ELKAAR
We streven naar fijne arbeidsomstandigheden voor alle collega’s. Dat ligt vast in ons Arbomanagementbeleid. Werken bij ons moet veilig zijn. Je moet je prettig kunnen voelen. Plezier in je werk hebben. Respect krijgen en respect geven. Eenmaal per jaar voeren we een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uit.
 
Ons doel is een overall score van 8.0. Tot nu toe hebben we die elk jaar gehaald!
Bij Conclusion zet je je talent in binnen een omgeving waarin je er écht toe doet. Word je gewaardeerd om wie je bent en wat je kan. Om zo de beste versie van jezelf te worden of te zijn. Dus, let’s meet and join us!
 
Vacatures

.NET Developer / Traineeship

HBO Afstudeerstage

Junior Consultant Medical Intelligence

SAP Consultancy Traineeship

Traineeship Implementatie Consultant HIX/EPIC

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2019
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »