Betabit ontwikkelt software voor in de cloud, voor mobiele apparaten en voor op eigen servers. We zijn actief in de regio’s Rotterdam, Noord-Brabant, Amsterdam en Utrecht. Als Microsoft Partner specialiseren wij ons in het gebruik van Microsoft-technologie. Sinds 2002 helpen wij met ca. 100 medewerkers bijzondere bedrijven alles uit hun mogelijkheden te halen. Wij hebben aansprekende klanten in ons portfolio die de automatisering van hun onderscheidende bedrijfsprocessen aan ons toe vertrouwen.

Betabit

Over Betabit

Bijzonder Nederland draait op Betabit. Toonaangevende spelers uit uiteenlopende branches schakelen Betabit in voor de automatisering van hun belangrijkste processen. Betabit ondersteunt die bedrijven in principe met Microsoft-technologie. De opdrachten waar onze medewerkers zich mee bezighouden zijn niet alledaags. In de ogen van onze klanten zijn de dingen die ze doen belangrijk, bijzonder en complex.

  • Belangrijk voor de klant: het gaat om kernprocessen waarbij de juiste informatie op het juiste moment essentieel is voor de organisatie;
  • Bijzonder: klanten zetten IT in om zich met deze primaire processen te onderscheiden van andere bedrijven, wij werken dus in de regel niet met standaardoplossingen;
  • Complex: Betabit lost ook problemen op waar andere bedrijven dat niet aandurven


Dat betekent nogal wat voor onze medewerkers. Dit vraagt namelijk om iemand die kwaliteit in de genen heeft, iemand die zichzelf wil verbazen met technologie, iemand die de klant wil verbazen met wat een goed projectteam kan realiseren. Iemand die de klant omarmt.

De medewerkers bepalen het succes van Betabit. Daarom staan zij – naast de klanten en de kwaliteit van onze dienstverlening – centraal in onze organisatie. De sfeer is nuchter, no-nonsense, er is tijd voor een grap en wij weten van aanpakken.

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2018
World trade center Rotterdam

Beurspein 37
3011 AA Rotterdam

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »