Al 18 jaar maken wij software gedreven organisaties competitiever door de beste bedrijfskritische software te ontwikkelen. Wij zijn het eerste softwareontwikkelbedrijf in Nederland met een volledige toewijding aan de Microsoft Azure Cloud. Inmiddels hebben we al ruim 10 jaar Azure ervaring. Dit maakt ons marktleider in ons veld. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met jaren DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.

Betabit

Over Betabit

Wij zijn Betabit, een .NET gespecialiseerde software ontwikkelaar met verschillende vestigingen in Nederland, namelijk in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Den Haag en Apeldoorn. Hierdoor worden onze klanten geholpen door medewerkers uit dezelfde regio. En behouden wij onze persoonlijke en betrokken sfeer.

Voor onze klanten, die gebruik maken van Microsoft technologie, ontwikkelen we op maat gemaakte software. Onze programmeertaal is C#, daarnaast zijn wij als Microsoft Partner gespecialiseerd in Microsoft Azure.

Wij delen graag onze kennis

Er zijn veel nieuwe, spectaculaire, innovatieve, duurzame ontwikkelingen en technologie├źn. Wij organiseren vanuit het Betabit Academie verschillende kennisavonden, denk aan certificeringstrajecten, maar ook interessante avonden over AI & Machine Learning. Wil jij aan je soft skills werken? Dat is ook mogelijk! Ontwikkeling staat nooit stil en wij dus ook niet! Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons erg centraal.

Azure Talent Programma

Elk jaar opnieuw willen wij alles uit onze talenten halen om de beste systemen te realiseren. Ben je net afgestudeerd of een starter met maximaal 1 jaar werkervaring en wil je fullstack developer worden? Wij vertrouwen erop dat we jou met het Azure Talent programma de kennis bieden die jij nodig hebt!

Zowel op technisch vlak als op het gebied van softskills volg je een uitdagend traineeship van 4,5 maand waarin je wordt klaargestoomd tot gecertificeerd Azure developer. Na afloop van dit programma ga je binnen een team samen met ervaren Betabitters voor een van onze klanten aan de slag.

Ook voor afstudeerders hebben wij volop mogelijkheden! Wij hebben op alle regiokantoren (Amsterdam, Den-Haag, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en Apeldoorn) uitdagende opdrachten beschikbaar. Uiteraard krijg je een persoonlijke begeleider en een passende vergoeding.

Meer weten?

Wij staan dit jaar weer op het HBO ICT Job Event in Utrecht, loop langs om met onze collega’s kennis te maken. Je kunt uiteraard ook ons altijd benaderen voor een kennismaking of als je meer informatie wilt. Kijk op www.werkenbijbetabit.nl voor meer info of neem contact op met onze collega Iris van Hoorn (i.van.hoorn@betabit.nl/0634591015). 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »