Jij bent de digitale generatie en ademt verandering, vernieuwing en vooruitgang. Klaar voor de volgende stap?

Breinstein

Een diploma op zak, maar nauwelijks ervaring in de IT? Omdat jij bent opgegroeid in het digitale tijdperk, rete-ambitieus bent en communiceren jouw tweede natuur is, zijn onze traineeships bij Breinstein echt iets voor jou. Met onze traineeships ga je aan de slag bij de beste werkgevers met de meest uitdagende opdrachten. Je ontvangt vanaf dag één salaris. Met onze persoonlijke begeleiding en uitgebreid opleidingsprogramma geven we je ontwikkeling een boost, zodat jij klaar bent om het verschil te maken in de digitale transformatie. Onze opdrachtgevers kunnen niet zonder jou. Jij bent de digitale generatie en ademt verandering, vernieuwing en vooruitgang. Klaar voor de volgende stap?

Dus…

Wil jij als digitaal talent verder als informatiemanager, kick je op veranderingstrajecten en innovaties en wil je werken en leren combineren, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Of…

Wil jij als digitaal talent verder als cyber security specialist? Met ons traineeship Cyber Security help je organisaties zich te wapenen tegen onder meer DDos-aanvallen, ransomware en virussen. Je fikst zwakke plekken en adviseert organisaties over de strijd tegen Cybercrime.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie https://www.breinstein.nl/ of kom langs bij onze stand tijdens het Job & Student event. Tot dan!

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »