Zorginformatiesystemen ontwikkelen, nieuwe Zorg-ICT-oplossingen bedenken of vernieuwende softwareproducten implementeren. Daar zijn we goed in en daarom zijn wij op zoek naar de grootste talenten! Wie is ChipSoft? Een innovatief Nederlands softwarehuis en marktleider op het gebied van zorginformatiesystemen en elektronische patiëntendossiers.

ChipSoft bv

De schouders eronder zetten en de beste zorgsoftware ontwikkelen. Met die teamspirit startten Hans en Gerrit Mulder in 1986 ChipSoft. Die no-nonsense mentaliteit is drie decennia later nog steeds de spil van het bedrijf. Meer dan ooit zelfs, want de Mulders hebben er inmiddels ruim 700 'Chippies' bij. Al die honderden medewerkers krijgen de ruimte om zichzelf via cursussen en opleidingen door te ontwikkelen. En om hun eigen ideeën uit te werken. Want bij ChipSoft geloven we in het motto 'beter goed bedacht, dan goed gejat'. Die vrijheid geldt óók voor activiteiten met je collega's. Heb je een leuk idee voor een gezamenlijk uitje of evenement? Bring it on! Want zo hard als er wordt gewerkt, zo hard wordt er ook gelachen. Doe je mee?

Wat is typisch ChipSoft? Een medisch specialist de fijne kneepjes van onze software bijbrengen. Maar ook het organiseren van een sportactiviteit voor je collega's. Of het ontwikkelen van een oplossing die patiëntlogistiek in ziekenhuizen optimaliseert. En een dag later moet je weer oppassen dat de hond van de directeur je lunch niet van je bureau hapt. Dat alles met een gezamenlijk doel: onze koppositie in de wereld van zorg-ICT verstevigen.

Heb je interesse in een uitdagende (afstudeer-)stageplek of baan bij ChipSoft? Kijk dan voor meer informatie op onze website www.werkenbijchipsoft.nl. Of bel naar een van onze recruiters: Myrthe Sennema, Roos Mous, Loes Hofstee, Lorenzo Donkers, Jan Rep en Lilian Bouw. We zijn bereikbaar via +31 20 4939 000.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »