Wil jij vanaf dag één werken aan opdrachten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken? Dan maken we graag kennis met jou. Kiezen voor CGI is kiezen voor een wereldbedrijf én voor jezelf.

CGI Nederland

Bij CGI werk je in een klein, zelfsturend team, samen met onze klanten. Daarnaast maak je deel uit van een wereldwijde community van CGI-experts die werken aan de nieuwste technologieën. Dit geeft je de mogelijkheden en inspiratie om te werken aan duurzame oplossingen voor de toekomst. Denk aan verbeteringen aan het spoor en onze (vaar)wegen, betrouwbare waterkeringen, klantvriendelijkere chatbots en allerlei oplossingen die de energietransitie faciliteren. Impactvolle projecten om zichtbaar trots op te zijn. Dat is werken bij CGI.

Afstuderen bij CGI?
Ben je een HBO of WO student en zoek je een afstudeerstage waar jij jouw ondernemende ideeën in kwijt kunt? Dan ben je bij CGI aan het juiste adres. Vanaf het moment dat je als afstudeerder bij CGI komt werken, maak je deel uit van een hechte community van gepassioneerde professionals. Je speelt direct een vitale rol in de diensten die we leveren aan onze klanten.

 Op zoek naar jou!

Zit je in de afrondende fase van een IT- gerelateerde HBO of WO opleiding, of ben je kort geleden afgestudeerd? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken talentvolle, ondernemende en zelfstandige studenten, die kansen creëren en deze ook durven pakken.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »