Bij CGI krijg je volop de mogelijkheid je talenten tijdens je afstudeeropdracht te ontplooien. Je speelt direct een vitale rol in de diensten die we leveren aan onze klanten. De ruimte om je te ontwikkelen is door onze veelzijdigheid aan klanten en projecten grenzeloos.

CGI Nederland

GEEF JE CARRIÈRE EEN KICK-START BIJ CGI
 
CGI, opgericht in 1976, is de vier na grootste zakelijke en IT dienstverlener ter wereld. We zijn actief op 100-en locaties met ruim 68.000 professionals, waarvan ongeveer 3.000 in Nederland.
 
Bij CGI bieden we jou volop de mogelijkheid je talenten tijdens je afstudeeropdracht te ontplooien. Vanaf het moment dat je als student of als schoolverlater bij CGI komt werken, maak je deel uit van een hechte community van gepassioneerde professionals.
 
Je krijgt bij CGI de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen vaardigheden te ontwikkelen. Om te bouwen aan je eigen carrière en – via ons aandelenplan –deel te nemen in het succes van ons bedrijf.
 
We bieden je de kans en de loopbaanondersteuning om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Zodat jouw carrière pad je door de gehele organisatie, langs interessant en betekenisvol werk voert.
Vacatures

Afstudeeropdracht aardobservatie data analyse

Afstudeeropdracht Brugwachter Trainings Simulator (BTS)

Afstudeeropdracht Netwerken als Kerncompetentie

Afstudeeropdracht Records Management en Blockchain

Afstudeeropdracht/Internship HighTech (MRCS)

CGI Dynamic Case Management Masterclass

Student Internship Data Respository

Student Internship Searchable seismic data store

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2019
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »