CGI is een van 's werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

CGI Nederland

De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? De samenhang tussen vakinhoud en de omgang tussen collega's onderling zijn de ingrediënten van ons succes. Niet voor niets scoren we hoog op klant- en medewerkerstevredenheid. Dat zegt genoeg!

Bij CGI krijg je volop de mogelijkheid je talenten te ontplooien. Vanaf het moment dat je als student (stagiair of afstudeerder) of als schoolverlater bij CGI komt werken, maak je deel uit van een hechte community van gepassioneerde professionals. Je speelt direct een vitale rol in de diensten die we leveren aan onze klanten. Van gezondheidszorg tot ruimtevaart draag jij bij aan de IT-services van 's werelds meest boeiende sectoren.

Of je nu een startende of ervaren IT-professional bent, CGI biedt jou mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze kleine, zelfsturende teams houden je geïnspireerd en helpen je om wat je goed doet, nóg beter te doen. Met meer dan 76.000 experts wereldwijd vind je bij ons een enorme bron aan kennis, ervaring en ondersteuning waar je op terug kunt vallen.

Op zoek naar jou!
Zit je in de afrondende fase van een IT- of ICT-gerelateerde WO opleiding, of ben je recentelijk afgestudeerd? Dan komen we graag met jou in contact. Wij zoeken talentvolle, ondernemende en zelfstandige studenten, die kansen creëren en deze ook durven pakken.

Om te solliciteren bij CGI vragen we jou om een profiel aan te maken. Je hoeft alleen maar in te loggen en vervolgens solliciteer je direct op een van de aangeboden functies. Ook pas je eenvoudig je profiel aan als dat nodig is. Kijk nu op www.werkenbijcgi.nl.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2022
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »