CGI werkt met overheidsinstellingen en high-profile commerciële klanten en ontwikkelt technologisch hoogstaande toepassingen die de dagelijkse levens van miljoenen mensen raken. Dat doen we dichtbij de klant. CGI heeft in elke regio een uitvalbasis én een keur aan klanten. Om écht het verschil te kunnen maken, zoeken we IT’ers die het beste in hun vak (willen) zijn.

CGI Nederland

Bij CGI krijg je volop de mogelijkheid je talenten te ontplooien. Vanaf het moment dat je als afstudeerder of als schoolverlater bij CGI komt werken, maak je deel uit van een hechte community van gepassioneerde professionals. Je speelt direct een vitale rol in de diensten die we leveren aan onze klanten. Van gezondheidszorg tot ruimtevaart draag jij bij aan de IT-services van 's werelds meest boeiende sectoren.

Op zoek naar jou!
Zit je in de afrondende fase van een IT- gerelateerde HBO of WO opleiding, of ben je kort geleden afgestudeerd? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken talentvolle, ondernemende en zelfstandige studenten, die kansen creëren en deze ook durven pakken.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »