“ YER brengt ambities in beweging, door jou als starter te verbinden aan toonaangevende organisaties. Werk, geniet en benut 100% van je potentieel.”

YER

Over YER 

Via YER kies je voor traineeships en startersbanen in onder meer de IT. We helpen je via uitgebreide begeleiding richting de juiste match binnen ons meganetwerk. Van internationale A-merken tot supergespecialiseerde niche-organisaties: deel je ambities en wij helpen je de best passende werkplek te vinden. 

Breng jij jouw ambities samen met YER maximaal tot uiting? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. 

Carrièremogelijkheden 

Voordat ze de arbeidsbemiddeling ingingen, werkten onze ICT-consultants in de meeste gevallen éérst in de branche. Zij kennen jouw werkveld dus als hun achterzak en geven je als insider waardevolle tips, tricks en knowhow die jouw baankansen vergroten. 

We bieden je als IT-starter op de arbeidsmarkt traineeships en startersfuncties. 

IT-traineeships zijn werk-leertrajecten waarin je werkervaring opdoet bij een IT-bedrijf en wordt opgeleid: functiegericht én op het gebied van soft en business skills. Ook word je gecoacht en leer je via intervisiesessies van de ervaringen van medetrainees. Tijdens je traineeship ben je bij ons in dienst en kun je rekenen op een goed salaris en aantrekkelijke voorwaarden. Na afloop treedt 95% van onze trainees in vaste dienst bij het bedrijf waar ze werkervaring opdoen.  

Startersfuncties van YER zijn divers, uitdagend en inspirerend. Ze geven jouw carrière een solide kick-off. Als je nog beter wilt worden in je functie of je juist breder wilt ontwikkelen, dan helpen we je uitgebreid met coaching, trainingen, expert-adviezen en meer. 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »