Door gepassioneerd ICT-vakmanschap bijdragen aan het resultaat van klanten. Ofwel ‘Resultaat door passie voor ICT’. Dat is de visie van Sogeti. Verplichtingen durven aangaan. En verantwoordelijkheid nemen.

Sogeti

Wij zijn Sogeti. Een IT-dienstverlener met ruim 2000 collega’s met het hoofdkantoor in Vianen. Onze professionals vind je, net als onze klanten, door het hele land. Ligt jouw passie in werken met technologie? En wil jij bijdragen aan innovatieve oplossingen voor onze klanten? Kom dan eens kennismaken.

Bij Sogeti zeggen we 'We Make Technology Work'. Maar waar staat dat voor?
'We' de wij is het eerste woord in de zin en komt bij ons ook op de eerste plaats. Sogeti is gebouwd op Sogetisten. Sogeti is een plek waar je je thuis kunt voelen, waar je niet alleen samen met collega’s aan toffe projecten werkt, maar waar je vooral ook jezelf kunt zijn en plezier hebt.
'Make' we houden van maken, van doen. Met een goede dosis pragmatisme hebben we een ‘can do’ mentaliteit. We zijn trots op wat we maken, maar blijven daar bescheiden over.
'Technology' we houden van technologie en alles wat je ermee kunt doen en bereiken. We willen technologie op een creatieve manier inzetten zodat onze klanten er beter en slimmer van worden. Met innovatieve technologieën op gebied van Testen, Cloud, Data, Security, IoT en Digital.
'Work' het laatste, maar zeker niet het minste woord in deze zin. We werken samen met onze klanten aan innovatie en groei, we werken aan onze eigen ontwikkeling en carrière en we werken aan een beter milieu en maatschappij.

Young Professional Programma
Als starter ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daarachter te komen. Sogeti biedt jou daarvoor een grensverleggend programma aan met als hoogtepunt een unieke business course: drie weken training aan de Ohio University. Hoe cool is dat?

Daarom Sogeti

  • Grote projecten en technologische innovatie.
  • Volop kennisdeling, inspiratiesessies en opleidingen.
  • Toekomstperspectief door vast contract en carrièrepad naar eigen inzicht.
  • Veel afwisseling met verschillende opdrachten, werkplekken en (evt.) arbeidstijden.
  • Plezier tijdens pizzasessies, sportactiviteiten, game-avonden en evenementen.
  • Sogeti voelt klein door de open en warme cultuur én is onderdeel van de internationale Capgemini-groep wat jou kansen kan bieden.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »