Wij zijn Netcompany, een IT-dienstverlener, en wij ontwikkelen bedrijfskritische IT-oplossingen die de digitale transformatie van onze klanten versnelt door middel van digitale platformen, core systemen en infrastructurele diensten.

Netcompany

Over Netcompany
Wij zijn een internationaal bedrijf met meer dan 6.500 medewerkers in 17 landen. We leveren end-to-end IT-diensten, van ontwikkeling tot beheer, onderhoud en hosting aan een divers klantenportfolio, waaronder grote en middelgrote Europese organisaties uit verschillende sectoren in het private en publieke domein.

In Nederland werken we, vanuit ons kantoor in Delft, met 175 professionals aan innovatieve projecten. We streven naar de hoogste kwaliteit, maar wel vanuit een informele setting, omdat we geloven dat je zo tot het beste resultaat komt. Daarnaast hebben we kantoren in o.a. Denemarken, Noorwegen, Groot-Brittannië, Polen en Vietnam. We bedienen een breed scala aan klanten in hun digitale transformatietrajecten in de publieke en private sector in heel Europa.

Netcompany Academy
Als een medewerker bij Netcompany word je zowel uitgedaagd als ondersteund in je professionele ontwikkeling. Wij bieden je een unieke leeromgeving binnen onze eigen Netcompany Academy en de beste carrière ontwikkelingskansen in de branche, binnen een sterk sociale community waar IT’ers worden aangestuurd door IT’ers.

Het is aan jou om te kiezen welk carrièrepad het best bij jou past. Kies het pad dat past bij jouw interesses en ambities. Wij helpen je begrijpen wat elk carrièrepad inhoudt en waar het je zal brengen in je carrière, zodat je altijd weet wat vandaag, morgen en in de toekomst van je verwacht wordt.

Maak het verschil
Wij geloven dat jij het verschil kunt maken in onze samenleving, de bedrijven en het milieu. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een hoge wendbaarheid, platte organisatiestructuur en een pragmatische aanpak, gefocust op het leveren van de meest optimale resultaten. Bij Netcompany krijg je de kans om aan projecten te werken die echt een verschil maken in de maatschappij. Ons doel is om de meest toonaangevende digitale uitdager te worden in Noord-Europa. En daar willen we graag jouw hulp bij!

Enthousiast geworden?
Wil jij meewerken aan de digitale transformatie en helpen slimmere, meer verbonden en duurzame samenlevingen te bouwen? Dit is je kans! Ontmoet ons tijdens het HBO-I JobEvent in Utrecht of neem contact met ons op als je interesse hebt in een kennismaking. Of je nu student bent, recentelijk bent afgestudeerd of net begonnen bent met werken, wij hebben een ruim aanbod aan carrièrekansen voor je om het verschil te maken.

Kijk op https://www.netcompany.com/nl/Werken-bij-Netcompany voor meer informatie of neem contact op met onze collega Iris Treffers (Talent Acquisition Consultant) via iris.treffers@netcompany.com. Bellen of Whatsappen kan ook via +31 6 27 40 11 54.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »