Duurzaam vastgoed voor iedereen. Wij zijn Europa's betrouwbare leverancier van SaaS-oplossingen voor de vastgoedsector, die onze klanten inspireert en positieve verandering stimuleert.

Aareon

Dankzij al onze medewerkers zijn wij Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven. Bij ons staat samenwerken aan het succes van onze klanten voorop. Wij groeien en innoveren continu in onze producten en diensten. En om te blijven groeien en innoveren, hebben we jou nodig.

Al meer dan 40 jaren is Aareon actief op de IT-markt. Dit betekent dat we jarenlange kennis en ervaring hebben opgebouwd. Deze kennis en ervaring worden continu overgedragen op nieuwe medewerkers. Onze organisatie bestaat dan ook uit een goede mix van ervaren en net startende collega's. Onze cultuur ervaren we als informeel binnen een professionele omgeving met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het succes van Aareon wordt in belangrijke mate bepaald door eenieder van ons. Aareon gaat graag uit van je sterke punten en wil samen met je kijken hoe je optimaal in je kracht kan komen. Want als je kan doen waar je goed in bent, dan raak je echt gemotiveerd en kun je bergen verzetten.

Doe jij binnenkort met ons mee?

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »