The best of ICT with a human touch

Axians

Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT oplossingen en -diensten. We zijn de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie en werken samen met onze klanten om het werk en leven van jou en de mensen om je heen te verbeteren. Door het hele land vind je onze Business Units, kleine en informele teams met ieder een eigen expertise, van digitale werkplekken tot infrastructuren en van data analytics tot ERP software. Onze teams opereren zeer zelfstandig en flexibel, dat is niet alleen fijn voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Deze structuur zorgt voor veel vrijheid en verantwoordelijkheid, zodat het werk leuk en uitdagend blijft. Tegelijkertijd zorgt het grote VINCI Energies netwerk voor eindeloze mogelijkheden om samen te werken, te leren en door te groeien.

Axians draait op mensen, onze gedreven en betrokken collega’s maken het verschil. Daarom investeren we continu in onze mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Traineeships

Voor iedereen die een vliegende start wil maken binnen de wereld van ICT bieden wij 2 mooie traineeships aan: het Young Professional Programma en het Tech Traineeship. Uitgebreide persoonlijke en technische ontwikkelprogramma’s voor starters op de arbeidsmarkt. Twee jaar lang ga jij naast je baan werken aan je soft- en hard skills. Denk aan mooie rollen, zoals Projectmanager, Service Manager, Netwerk Engineer, Business Consultant, Business Intelligence Consultant, Datacenter Engineer en SOC Engineer.

https://youtu.be/WJFEZ0_HO_g?si=mSFSRfhZE9OMJXqH

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »