Wil jij binnen 2 jaar behoren tot de top van de Nederlandse IT specialisten op gebied van Java, .NET of Platform Engineering? In een Scrum team werken aan uitdagende architecturen en projecten? Als Young Professional kun je middels een intensief trainingsprogramma deze ambitie waarmaken. Het Quintor Young Professional programma duurt in totaal 2 jaar en is ongeëvenaard in Nederland.

Quintor

Software development is een fantastisch werkgebied. Telkens zijn er nieuwe technologieën, methodes, tools en toepassingen. Het vraagt toewijding en passie om de best mogelijke oplossing te realiseren binnen de gestelde kaders.

De expertises van Quintor zijn Java, .Net, Platform Engineering & Agile analyse. Quintor mag trots zijn op haar prestaties binnen dit gebied. Dit is geen toeval: de totale focus op kwaliteit & kennis gecombineerd met een eigen visie & sterke betrokkenheid dragen hier sterk aan bij. Quintor werkt met ruim 150 medewerkers vanuit de vestigingen in Groningen, Amersfoort en Den Haag. Onze opdrachten worden op locatie van de klant of op kantoor uitgevoerd.

We kennen een platte, informele organisatie met een open cultuur. Binnen Quintor wordt veel geïnvesteerd in opleiding en training om te zorgen dat onze medewerkers behoren tot de beste specialisten.

Contact
Nieuwsgierig geworden? Of wil jij je aanmelden voor het Young Professional programma op gebied van Java, .NET, Front-end of Platformengineering, een afstudeeropdracht, of een van onze andere vacatures? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker (06–53291158) of mail jouw cv naar carriere@quintor.nl

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »